PHP, JAVA, Quality Assurance и Front End Fundamentals - СТАРТИРАХМЕ!

PHP, JAVA, Quality Assurance и  Front End Fundamentals  - СТАРТИРАХМЕ!
  • 4131 преглеждания

Октомври стартира ударно с пълни групи по PHP , JAVA, Quality Assurance и Front End Fundamentals . Над 70 нови IT специалисти ще придобият знания и умения през следващите 3 месеца.

Много сме щастливи да виждаме залите на Advance Academy пълни. За тези от вас, които не са запознати с предстоящите и текущите курсове, в тази статия ще кажем по няколко важни неща за всеки от тях.

Започваме с програмта PHP Development. Професионалната програма по PHP Development е за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Програмата е разработена за начинаещи и хора с малко опит. Целта на професионалната програма е да ви въведе в програмирането и да достигнете ниво Junior PHP Developer.

Тя е разработена като цялостна пътека, започвайки от основите на програмирането, какво представлява езикът PHP, както и основни познания по HTML. Следващото ниво е PHP OOP, където ще надградите наученото в първата част и ще научите основните концепции, които стоят зад обектно-ориентираното програмиране (OOP).

Последната спирка във вашия път към Junior PHP Developer е PHP Development Bootcamp, където в рамките на 5 месеца ще бъдете разделени на SCRUM базирани екипи и ще работите по проект в реална работна среда с ментор. Всеки успешно завършил професионалната програма по PHP Development ще има знанията, уменията и практическия опит на Junior PHP Developer.

Ако PHP не за вас, какво ще кажете за JAVA? JAVA е един от най-популярните езици, който се използват в уеб, за създаване на Android приложения, различни бизнес информационни системи.
Професионалната програма JAVA Development ниво Junior е специално разработена за начинаещи курсисти и такива с малко опит. Подходяща за студенти по информатика, както и за хора, които никога не са се занимавали с програмиране. Програмата е уникална с това, че стартира с това какво е програмиране преминава се през основите на програмирането, които са универсални за повечето езици.

След приключване на основната част, програмата продължава с изучаването на обектно-ориентираното програмиране и основните концепции и принципи при него. След това стартира и JAVA Advanced и изграждане на RESTful API. Следват практически семинари по управление на версиите на един проект с GitHub, както и как се работи в SCRUM базиран екип по Agile методология.

Последната част на програмата е 4 месечна практика в реална среда, в която разделени на реални SCRUM екипи, курсистите ще работят под ръководството на Project Manager и ментор. Във финалните си седмици нашите кариерни консултанти ще им помогнат за кандидатстване във фирми, част от партньорската мрежа на Advance Academy.

Не искате да ставате програмист? Няма проблем, предлагаме ви прекрасна алтернатива - Quality Assurance. Quality Assurance или казано на български софтуерно тестване е сектор, който непрестанно се разраства. За да си софтуерен специалист, не е нужно да имаш познания по програмиране.

Програмата Quality Assurance ниво Junior е първата стъпка за всеки, който иска да стане част от ИТ сектора, без да бъде програмист. В рамките на 3 месеца всеки начинаещ ще получи необходимата теоретична и практическа подготовка, с която може да започне работа като Junior QA специалист. Програмата на обучение включва едномесечен QA Bootcamp, в който курсистите ще се работят по реален проект. Quality Assurance е начин да откриваме и поправяме грешки и дефекти в продукти, преди да бъдат предадени на клиента. Това е начин на работа свързана с процедури и внимание към детайла.

Готови ли сте да дадете старт на своето професионално развитие? Ако да - екипа на Advance Academy, ви очакваме!