Пораснахме и Адванс Академи става на 3 години!

Адванс Академи
  • 4327 преглеждания

Последните няколко години минаха много бързо - обучения, курсове, презентации, семинари, нови колеги, зали, програми. С много хора се сприятелихме, с много компании станахме партньори. Малката идея, която имаха основателите ни, Станислав и Адрияна, за достъпен, обучителен сайт на български език по програмиране и дигитален маркетинг, порасна до най-големия учебен център в Източна България.
Започнахме плахо на 22 Април 2017, с малка зала, 14 места и много мечти. Днес сме вече в нова сграда, с 3 учебни зали, 80 работни места, ИТ лаборатория и много, много успешни истории.

Вярваме, че променяме животи, даваме старт на много кариери, успешни специалисти и намираме много приятели.
Създадохме страхотни учебни STEM програми за нашите деца, защото вярваме, че ИТ уменията са тези, които ще дадат добавена стойност на икономиката на страната, а децата са най-ценния ресурс на България.

И днес, на нашия рожден ден, сме изправени пред предизвикателство, един друг свят, нов за всички нас. Предизвикателство,  което променя начинът ни на живот, общуване, работа. Но сме убедени, че ще излезем по-силни. Въпреки негативните прогнози, ИТ секторът ще бъде този, който ще се пригоди най-бързо, ще се възстанови до няколко месеца и ще отвори места за много нови специалисти, които създават продуктите на новото бъдеще. А ние, ще сме тук, до вас, за да ви дадем първите стъпки в света на софтуерната разработка и дигиталния маркетинг.
Нашата мечта, започна през 2017 година. Тогава започна приключението, наречено Advance Academy. В момента, сме изключително щастливи за това, че можем да се похвалим, че академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение.

В нашето портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. 
Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

Всички курсове на Advance Academy са разработени от действащи старши разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS и много други. Обученията са на достъпен език с достатъчно примери и имат за цел, с помощта на много практически задачи, да помогнат на хора с желание и без опит да навлязат в изключително интересния свят на програмирането.

Всичко, което правим, го правим с много любов и професионализъм. Стараем се да дадем най-доброто на всеки един курсист и многото успешни истории на нашите курсисти, ни показват, че успяваме. Това ни прави щастливи.

Благодарим на всички преподаватели, партньори, колеги и курсисти! Без вас нямаше да сме това, което сме днес!
До скоро и не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои. Подготвили сме много нови курсове както за деца, така и за възрастни. Бъдете готови да ви изненадаме с най-новите ни обучения. Ще се радваме да се срещнем в залите на Advance Academy.