Пораснахме и Адванс Академи става на 3 години!

Адванс Академи
22 апр 2020
2914 преглеждания

Последните няколко години минаха много бързо - обучения, курсове, презентации, семинари, нови колеги, зали, програми. С много хора се сприятелихме, с много компании станахме партньори. Малката идея, която имаха основателите ни, Станислав и Адрияна, за достъпен, обучителен сайт на български език по програмиране и дигитален маркетинг, порасна до най-големия учебен център в Източна България.

Започнахме плахо на 22 Април 2017, с малка зала, 14 места и много мечти. Днес сме вече в нова сграда, с 3 учебни зали, 80 работни места, ИТ лаборатория и много, много успешни истории.

Вярваме, че променяме животи, даваме старт на много кариери, успешни специалисти и намираме много приятели.

Създадохме страхотни учебни STEM програми за нашите деца, защото вярваме, че ИТ уменията са тези, които ще дадат добавена стойност на икономиката на страната, а децата са най-ценния ресурс на България.

И днес, на нашия рожден ден, сме изправени пред предизвикателство, един друг свят, нов за всички нас. Предизвикателство,  което променя начинът ни на живот, общуване, работа. Но сме убедени, че ще излезем по-силни. Въпреки негативните прогнози, ИТ секторът ще бъде този, който ще се пригоди най-бързо, ще се възстанови до няколко месеца и ще отвори места за много нови специалисти, които създават продуктите на новото бъдеще. А ние, ще сме тук, до вас, за да ви дадем първите стъпки в света на софтуерната разработка и дигиталния маркетинг.

Благодарим на всички наши преподаватели, партньори, колеги и курсисти! Без вас нямаше да сме това, което сме днес!

До скоро и не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои :)