Стартираха обученията в новите зали на Advance Academy

ИТ курсове
  • 5140 преглеждания

На 17 и 18  Февруари стартираха четири от най-успешните обучения на ИТ Академията.

Адванс Академи посрещна курсистите в нови и напълно оборудвани учебни зали.
Пожелаваме успех на курсистите от JavaScript Development, JAVA Development, Quality Assurance и Digital Marketing.

За тези от Вас, които не са запознати с предстоящите ни обучение, в тази статия ще Ви разкаже по-подробно за тях. 

Започваме с Java Development. Професионалната програма JAVA Development ниво Junior е специално разработена за начинаещи курсисти и такива с малко опит. Подходяща за студенти по информатика, както и за хора, които никога не са се занимавали с програмиране. Програмата е уникална с това, че стартира с това какво е програмиране преминава се през основите на програмирането, които са универсални за повечето езици. 

След приключване на основната част, програмата продължава с изучаването на обектно-ориентираното програмиране и основните концепции и принципи при него. След това стартира и JAVA Advanced и изграждане на RESTful API. Следват практически семинари по управление на версиите на един проект с GitHub, както и как се работи в SCRUM базиран екип по Agile методология. 

Последната част на програмата е 4 месечна практика в реална среда, в която разделени на реални SCRUM екипи, курсистите ще работят под ръководството на Project Manager и ментор. Във финалните си седмици нашите кариерни консултанти ще им помогнат за кандидатстване във фирми, част от партньорската мрежа на Advance Academy.

Следващата професионална програма, за която искаме да Ви разкажем е Quality Assurance – Ниво Junior. Програмата Quality Assurance ниво Junior е първата стъпка за всеки, който иска да стане част от ИТ сектора, без да бъде програмист. 

В рамките на 3 месеца всеки начинаещ ще получи необходимата теоретична и практическа подготовка, с която може да започне работа като Junior QA специалист. Програмата на обучение включва едномесечен QA Bootcamp, в който курсистите ще се работят по реален проект. Quality Assurance е начин да откриваме и поправяме грешки и дефекти в продукти, преди да бъдат предадени на клиента. Това е начин на работа свързана с процедури и внимание към детайла.

Продължаваме с програмата по JavaScript Development. Професионалната програма „JavaScript Development” е цялостна пътека, която ви въвежда в програмирането и достигате ниво Junior JavaScript Developer в края. Програмата е за начинаещи и хора без опит в програмирането, които търсят преквалификация или искат да се развиват в ИТ сектора. 

Образователната пътека включва общо 6 курса - Front-end Fundamentals, JavaScript Advanced, React JS, Node JS GitHub, Agile и Scrum и завършва с практическо обучение JavaScript Development Bootcamp. Курсовете по Front-end Fundamentals и JavaScript Advanced са с обща продължителност от 23 седмици. В тях курсистите ще усвоят всички необходими знания и умения за разработването на уеб страница с езиците – HTML, CSS и JavaScript. 

Ако и Вие искате да започнете своето професионално развитие в някое от тези направления, Advance Academy е мястото за Вас. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. 

Академията е лидер в гр. Варна с цялостни обучения, които развиват както ИТ, така  и дигиталните умения в курсистите.

Напомняме на всички, че Advance Academy се премести на нов адрес - кв. Левски, ул. Димитър Икономов №19, ет. 3. Очакваме Ви!