За всички любители на игрите – БЕЗПЛАТЕН курс по разработване на игри във Варна!

Free Course Game Development
04 май 2022
476 преглеждания

През последните години, дори десетилетия видеоигрите постепенно се превърнаха във форма на изкуство. Една от основните причини са вълнуващите истории, които игрите са способни да разказват. От прости интерактивни преживявания, игрите се развиха до такива, които отварят нови светове. Гейм индустрията е една от най-бързо развиващите се в световен мащаб, като последните години се превръща в по-голяма от музикалната и филмовата взети заедно. А почти всеки един човек, за когото игрите са страст в даден момент от живота си или е разработвал игри, или е искал да го прави, или се е чудил от къде да започне дори. Влизането в гейминг индустрията и в ИТ сектора, като цяло днес става доста по-лесно, благодарение на различните курсове и образователни институции.

Варненския start-up, 7Mojos, стартира БЕЗПЛАТЕН курс по Game Development за начинаещи със сътрудничеството на най-голямата ИТ академия в Източна България – Advance Academy. Курсът ще запознае курсистите с невероятния свят на игрите и тяхната разработка, като е предназначен за хора без опит в програмирането, но обичат да играят игри или имат интерес към програмирането и искат да се развиват в ИТ сектора. Game Development е сфера, която набира все по-голяма популярност, като до края на 2022г. се очаква да генерира приходи от над 300 млрд. долара, а търсенето на девелъпъри се увеличава постоянно.

Курсът по Game Development е подходящ за начинаещи, но селекцията на курсистите, които ще вземат участие в курса ще се направи на база изискванията на 7Mojos. За да се запишете на този курс е необходимо да имате познания по английски език, тъй като последния модул на курса ще бъде проведен от тийм лидера на 7Mojos, който е работил за компании като Ubisoft и е бил част от разработването на една от най-популярните игри някога – Assassin’s Creed.

Разработването на игри може да се превърне в отличен кариерен избор за много хора, които имат страст към игрите, тъй като гейминг индустрията дава широко и перспективно поле за изява. За повече информация: game-dev.7mojos.com

E-mail: office@advanceacademy.bg или на телефон: 0889990030