В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Девора Георгиева

Девора Георгиева

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Академията съвсем случайно от една колежка, споделих ѝ какво ми е интересно и с какво бих искала да се занимавам–буквално дни преди започването на курса. Тя бе силно впечатлена от един от преподавателите и ми го препоръча като място, където хора участващи силно в сферата си предават и професионалния си опит директно. Предложи ми го като вариант – изпрати ми офертата.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Още с влизането в залата усетих приятната обстановка, което доста ми допадна, също така ми хареса и позитивното посрещане от екипа. Хареса ми, че директно се хвърлихме в дълбокото и „захапахме“ материала без да губим излишно време и енергия.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Отдавна ме вълнува идеята за реклама и маркетинг. И още когато разбрах за концепцията на курса, с всеки един ден се убеждавах, че е за мен и съм попаднала на правилното място.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Като човек напълно нов в тази сфера ми беше доста мъгливо, но наистина имах желание да вникна до колкото се може и да попия всичко възможно от курса. В самото начало Георги Христов доста спомогна за това, а след това и останалите лектори.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

На хората, които все още не са се запознали с курсовете на ADVANCE ACADEMY бих казала, че няма над какво да се двоумят, ако искат да черпят информация директно от първоизточника и да обменят опит с професионалисти. Това е мястото!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Искам да работя в маркетинг сферата – да започна да прилагам наученото в реална среда, да следя резултатите, а с това и собственото си развитие. Надявам се да имам тази възможност в позитивен и сплотен екип, в който всеки изпитва удоволствие от работата си.