В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Иван Николов

Иван Николов

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Advance Academy от реклама в интернет.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Много добре оборудвана и комфортна зала, нова техника, наистина удобно място за обучение. Още от началото си пролича професионализма на хората, които работят там.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Quality Assurance Fundamentals?

Избрах този курс, защото напоследък ме вълнуват IT технологиите, след кратко проучване и съветване с приятели, които са вече в сферата реших, че QA Engineer би било страхотна възможност за мен.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Преподавателят Даниел Джелебов обясняваше теорията и практиката отлично, и с достатъчно примери от собствената си кариера, така че дори хора като мен, които преди не са се занимавали с подобна работа, успяха да усвоят материала и да започнат работа в различни компании.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Още преди да приключи курса вече бях одобрен от американска компания за QA Engineer Trainee. Малко след като курса приключи вече бях на работа там.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

На всички които се колебаят бих казал, че ако наистина искат да успеят и са готови да полагат усилия, мисля че Advance Academy е страхотно място за започване.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Работя в голяма компания с много възможности за развитие. За в бъдеще бих искал да продължа да се развивам като QA Engineer и да стана наистина много добър в професията си.