В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Ивайло Чампъров

Ивайло Чампъров

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

За ADVANCE ACADEMY разбрах от приятел, който се похвали, че е завършил курса Quality Assurance Fundaments успешно. И малко след това вече е започнал платен стаж по професията.

Кои бяха първите ти впечатления от Академията?

Иновативност, професионализъм, перспектива.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Quality Assurance?

Имам един добър приятел, който от много години работи в сферата на Quality Assurance, и винаги ми е било интересно. Отдавна проявявам интерес към курс по професията, но онлайн курсовете някак не ме привличаха.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Още от първите часове ми направи много добро впечатление, че процесът на обучение преминава доста гладко и леко, без излишно напрежение, което според мен е много важно за лесното възприемане на информацията.

Как реагира, когато разбра, че си избран/избрана за платен стаж от TaxBack ?

Зарадвах се, понеже това е много добра възможност обучението ми да продължи без прекъсване и да започна да трупам опит веднага след завършването на курса.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Курсовете и лекторите са страхотни и са ориентирани към професии с много добра реализация. Винаги си струва да се отделят малко пари и време за полезни и интересни знания.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Ще се постарая да се реализирам на първо време в сферата на Quality Assurance, а ако имам възможност след време бих се пробвал с Front–end web development.