В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Пресияна Димитрова

Пресияна Димитрова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Естествено, чрез технологиите – Facebook.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Най - много ме впечатли екипът, който стои зад този проект - всички бяха много учтиви и приветливи! Разбира се, останах приятно изненадана и от добрата материална база.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Любовта ми към технологиите се зароди още в детска възраст. С напредване на годините разбрах, че това е моята страст и реших да приема предизвикателството. В началото трудно съчетавах курсове и училище, но в по - късен етап осъзнах, че те се допълват взаимно!

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Чувствах се уверена, защото бях посрещната топло в Академията и знаех, че съм на точното място и в точното време. Още отначало харесах преподавателите, защото говореха на интелигентен, но и достъпен език.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Горещо препоръчвам на всички, които искат да се развиват в IT сектора. Технологиите са нашето бъдеще — колкото повече се внедрим в тях, толкова по — лесно ще ни бъде занапред. P.S.: Да не се двуомят!

За какво мечтаеш в професионално направление?

„Истинските програмисти знаят, че никога не могат да овладеят професията си до краен предел, тъй като тя се променя постоянно. Те живеят с твърдото убеждение, че цял живот трябва да се усъвършенстват и това им харесва и им носи удовлетворение.” Моята мечта е като на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече!” – като натрупам количество да реализирам качество.