Нашата мисия

Нашата мисия е да Ви вдъхновим, да Ви покажем приятната страна от създаването на ИТ съдържание - софтуер, услуга, приложение. Ние искаме да Ви поканим там, където всичко е възможно. Обещаваме, че ще сме до вас по време на цялото пътуване, да Ви направим част от новото, от интересното, в света на УЕБ иновациите.

Най-интересните новини от Advance Academy

Какво всъщност са любимите Инженерни лаборатории за деца от 1 до 7 клас на Advance Academy

И тъй като технологиите са навсякъде, ние в Advance Academy сме новатори и вярваме, че нашите деца заслужават най-доброто. Това е и основната причина да разработим нашите Инженерни лаборатории за деца.

QA за начинаещи: Автоматизирано тестване срещу ръчно тестване

Тестването на софтуер привлича много специалисти, които се интересуват от ИТ, както и експерти от други области, които решават да се преквалифицират на по-късен етап от живота си.

Професионални програми по JavaScript, JAVA и PHP - ниво Junior от Advance Academy

През Септември, 2021г., стартираха първите ни професионални програми по JavaScript, JAVA и PHP – ниво Junior.

5 Причини да учите Дигитален Маркетинг

Дигиталният маркетинг не се различава толкова от традиционния маркетинг – имате продукт или услуга, която искате да продадете и търсите начини да привлечете клиенти, с които да взаимодействате и в крайна сметка да направите продажба.

Advance Academy Bootcamp - Практически опит в реална работна среда

През Октомври 2021г. за първи път в България, Advance Academy ще стартира изцяло нова програма, разработена по западен модел – ADVANCE ACADEMY BOOTCAMP.

Кодиране при децата – Какво трябва да знаем?

Кодирането за деца не само помага на децата да подобрят своите математически умения и алгоритмично мислене, но и ги учи на ценни умения в живота.

Топ 5 проекта за начинаещи програмисти

В тази статия ще ви дадем идеи за 5 проекта, които ще ви помогнат да изградите и да добавите към портфолиото си като junior девелъпър.

5 съвета за писане на страхотна автобиография за уеб разработчици

За да си осигурите интервю и да бъдете наети за мечтаната работа, силното резюме е от решаващо значение.

Advance Academy представя: Денят на Scratch Безплатно събитие за децата от Варна

Advance Academy кани всички запалени по компютри деца да присъстват на Денят на Scratch. Събитието ще се проведе на 22 Май, Събота, от 10:00 до 12:00ч в залите на Академията.

Новата актуализация на Apple - iOS14 и нейното влияние върху маркетинга

Актуализирането на устройството на Apple в повечето случаи не е нищо по-различно от едно изскачащо известие, на което ние щракваме без да го обмислим. Но за маркетинг специалистите последната промяна на Apple има някой трайни ефекти върху работата.

Топ 15 въпроса по време на интервю за софтуерен инженер, които трябва да знаете

Искате да започнете работа в ИТ сектора? Намирането на работа като софтуерен инженер не винаги е лесно. Перфектно квалифицираните софтуерни инженери понякога се провалят в частта с интервюто, главно защото не са се подготвили за нея.

Scrum – Какво е, Как работи и Защо е невероятен

Подобно на футболен, баскетболен или ръгби отбор, който тренира за голям мач, Scrum насърчава екипите или отборите да се учат чрез своя опит, докато работят по проблем, и да отразяват своите постижения и затруднения, за да се подобряват непрекъснато.

Приключението на Никол в света на компютърното моделиране

Никол е едва 4ти клас, но вече е преминала през 3 обучения на Advance Academy, като дори се записва на състезание по компютърно моделиране и стига до национален кръг. Може да се запознаете с Никол и нейния успех в следващите редове:

Kotlin – Всичко, което трябва да знаем за най-новия език за разработване на Android

Kotlin е един от по-новите езици за програмиране. Създаден е през 2016 година и е разработен от компанията JetBrains.

Advance Academy на 4 години!

Измина още една година от приключението наречено “Advance Academy”.

Началото на мечтаната кариера или пътят към успеха!

Запознайте се с Десислава и нейната история в Advance Academy и пътят и към развитие в ИТ сектора.

Какво е Full Stack Developer?

Има различни девелъпъри, като front end и back end, но каква точно е ролята на full stack?

SEO и маркетингови процеси в търсачките

В ерата на дигиталните технологии, онлайн присъствието е едно от най-важните неща за развитието на какъвто и да е било бизнес, а за да развиете това присъствие ви е необходимо SEO.

Актуални идеи за проекти, за да натрупате опит в програмирането на Java

Ако сте нов в Java програмирането, може да е трудно да натрупате необходимия опит, който да добавите към вашето резюме и да ви помогне да бъдете забелязани.