About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Курсист QA мнение

Галина Йорданова

Курс Quality Assurance Fundamentals

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Попаднах на сайта на Advance Academy, когато реших да търся курс за QA във Варна. Трябваше да изчакам няколко месеца за курса през февруари месец и го очкавах с нетърпение. След като реших да се запиша за курса, разбрах че имам познати, които са минали това обучение и са много доволни.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Първите ми впечатления бяха много добри. Приятна обстановка в нова и оборудвана зала за обучения, и не по-малко важното добро отношение и приятелска среда, която беше създадена в нашата група от лектора Даниел Джелебов.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Избрах курса от желанието за промяна и подтикната от QA приятели, които ме убеждаваха, че в осигуряването на качество на софтуер има бъдеще и възможност за развитие.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Всички часове бяха приятни и много полезни за мен. Комбинацията от теория и практика, поднесени по подходящ и разбираем начин за човек, който тепърва навлиза в сферата, бяха чудесно начало за професията. Също така имахме на разположение и онлайн платформа, в която може отново да си припомниш материалите по всяко време.

Лесно ли се реализира след завършването на курса и къде работиш в момента ?

Мисля, че имах късмет и успях да си намеря работа след няколко интервютa, не повече от месец след курса. Започнах работа като Junior Quality Assurance Specialist в Immedis-Tax Back Group и вярвам, че с желание и упорит труд ще постигна добри резултати и удовлетворение от работата си.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Няма дори съмнение в това, че за мен решението да се запиша в курса е било правилно. Именно затова препоръчвам и на мои познати, които имат интереси в тази сфера да се възползват от курсовете на академията. Дори аз обмислям да се запиша за нов курс, необходим за работата и развитието ми.

За какво мечтаеш в професионално направление?

В професионален план бих желала до няколко години да заемам по-висока длъжност, а защо не и да бъда QA-Automation engineer.

More students

Мартин Николов

Student of Advance Academy

Димитър Иванов

Student of Advance Academy

Ивайло Чампъров

Student of Advance Academy

Николай Липчев

Student of Advance Academy