Адванс Академи - медиен партньор на Online Advertising Conference on Internet Marketing 2020

Адванс Академи
  • 4107 преглеждания

На 2-ри април София ще бъде домакин на Online Advertising Conference on Internet Marketing, събитие посветено на дигиталния маркетинг. Конференцията ще комбинира три панела: SEO, PPC и eCommerce и ще събере специалисти в областта на маркетинга, представители на бизнеса, собственици на онлайн магазини и разработчици в сферата на онлайн търговията. Това събитие е възможност за всички, които са стартирали работа в някоя от трите направления на маркетинга, но търсят ново вдъхновение, отговори на въпроси или нови знания и умения. Ще се срещнете с успешни личности в бизнеса, които са изминали дълъг път и със сигурност имат какво да споделят.

В SEO панела ще имате възможността да черпите директно знания от SEO специалисти на национално и международно ниво, като те ще споделят директно от личния си опит и практика за новостите и тенденциите в сектора, казуси, анализи и инструменти за работа.

В панела за Бизнес и маркетинг ще научите колко е важна взаимовръзката между тези две звена и как да поддържате тяхното отношение за по-ефективни и добри резултати. Ще бъдат представени актуални тенденции, казуси и перспективи за бизнесите от различните сектори.

Е-commerce панела е от полза на всички, които продават или искат да продават онлайн. Ще се запознаете с успешни рекламни стратегии за продажба, промоции и онлайн маркетингови кампании.

Конференцията ще презентира как бизнеса в действителност е изграден от множество сложни елементи и как те са взаимосвързани. Тя е подходяща за всички, желаещи да овладеят съвременните маркетинг инструменти, онлайн търговия и продажби, работещите маркетинг стратегии за успешно онлайн популяризиране на бизнеса. Не само че ще се срещнете с вдъхновяващите лектори, но и със сигурност ще се запознаете с много нови хора със сходни интереси и амбиции. Очаква се на събитието да присъстват повече от 400 човека.

Тази година, по покана на организаторите, сред медийните партньори на конференцията е и Адванс Академи. За нас е чест да бъдем част от такова мащабно събитие заедно с още много представители на маркетинга и бизнеса в България. Всички курсисти и партньори на академията ще имат възможност да получат специална отстъпка за участие в събитието.

Адванс Академи предлага обучения не само в направление Програмиране, но също и Маркетинг. Нашата цел е да помагаме на всеки да открие своето призвание, цел и да му помогнем да я достигне. Ако ти си човек желаещ да се развива в сферата на дигиталния маркетинг, стартирай своето обучение при нас и се превърни в маркетинг специалист. Обучението по маркетинг започва с курса Digital Marketing Basics, който е разделен на три модула.
В първата част ще се запознаеш с основите на дигиталния маркетинг и въпроси като: Каква е разликата между традиционен и дигитален маркетинг? Какво е маркетинг микс? Какво е потребителска фуния? И всичко ценно за една кампания.
Във втората част ще научиш основата на Social Media маркетинга. Как се управляват профили? Какви видове съдържание е необходимо да се споделят?
В третата част ще наблегнем на създаването на съдържание или още Content Creation. Какви са стандартните формати на визуално и текстово съдържание? Как да се вдъхновявате за ново съдържание? Какво представлява брейнсторминг?