Адванс Академи - медиен партньор на Online Advertising Conference on Internet Marketing 2020

Адванс Академи
30 яну 2020
2339 преглеждания

На 2-ри април София ще бъде домакин на Online Advertising Conference on Internet Marketing, събитие посветено на дигиталния маркетинг. Конференцията ще комбинира три панела:  SEO, PPC и eCommerce и ще събере специалисти в областта на маркетинга, представители на бизнеса, собственици на онлайн магазини и разработчици в сферата на онлайн търговията. 

Тази година, по покана на организаторите, сред медийните партньорите на конференцията е и Адванс Академи. Всички курсистите и партньори на академията ще имат възможност да получат специална отстъпка за участие в събитието. 

Сред лекторите, които ще вземат участие в отделните панели са имена като Генадий Воробьов (Netpeak Bulgaria), Станислав Димитров (Konversa), Петър Николов (MobilioDevelopment), Калин Каракехайов (Tool.Domains) и други. Един от топ спийкъри и доказан професионалист в областта на дигиталния маркетинг ще бъде Иво Илиев (InteractAge), който е и гост-лектор на Адванс Академи.

На Online Advertising Conference on Internet Marketing ще бъдат представени иновативни инструменти за създаване на кампании и управление на съдържание, полезни практики, успешни техники в областта на SEO, както и полезни кейс стъдита. 

Събитието е подходящо за всички с интерес в областта на дигиталния маркетинг, SEO специалисти, PPC специалисти, ПР мениджъри, собственици и представители на бизнеса.