Професионални програми по JavaScript, JAVA и PHP - ниво Junior от Advance Academy

Професионални програми по JavaScript, JAVA и PHP - ниво Junior от Advance Academy
  • 2553 преглеждания

Преди да влязат в света на програмирането, повечето хора са любопитни как работят нещата действително. Как в рамките на няколко секунди Google ни дава резултатите, които търсим? Как работи Google Maps, как ни показва всяка точка на света? Как са създадени сайтове, платформи и приложения, като YouTube, Netflix и Instagram, които посещаваме всеки ден? Всички тези въпроси вдъхновяват много хора да изберат точно това поле на развитие, а именно ИТ. 

 

През Септември, 2021г., стартираха първите ни професионални програми по JavaScript, JAVA и PHP – ниво Junior. Програми, които са с по-голяма продължителност от нормалните курсове и обучения. Програми, които включват работата върху реални проекти в SCRUM екипи под менторството на Тийм лидер. Програми, които започват с това „как да си включите компютъра“ и завършват със знанията и уменията на един Junior Software Developer готов да стартира работа по проект във всяка една компания.

С какво са по-различни професионалните програми от нормалните курсове и обучения?

Професионалните програми имат за цел да ви дадат нужните знания и умения за работа с най-търсените софтуерни технологии, методологии и инструменти. По време на програмите, курсистите придобиват опит не само с програмните езици – JavaScript, JAVA и PHP, но и придобиват опит в работата в екип, усвояват т.н. soft skills (меки умения), като презентационни, комуникативни умения и самоорганизация. Всяка програма завършва с 5 месечен Bootcamp, в който ще сте част от разработката на цялостен проект за фирма партньор на Advance Academy и ще придобиете опит в реална работна среда. Целта на Bootcamp-а е да създаде нужните работни навици, необходимото портфолио и опит в процесите на разработване на софтуерен продукт. 

JavaScript Development - Ниво Junior

Професионалната програма по JavaScript Development е цялостна пътека, която ви въвежда в програмирането и достигане ниво Junior в рамките на 13 месеца. Образователната пътека включва общо 7 обучения – Front-End Fundamentals, JavaScript Advanced, ReactJS, NodeJS, GitHub, Agile & Scrum и завършва с JavaScript Bootcamp. След успешното завършване на програмата, курсистите ще са усвоили богат набор от теоретични познания и практически умения с основните езици за създаване на уеб сайтове, онлайн магазини и уеб приложения, както и ще са били част от разработването на цялостен проект.

JAVA Development - Ниво Junior

JAVA Development – Ниво Junior стартира с основите на програмирането, които са универсални за повечето езици и в рамките на 9 месеца ще преминат през 5 обучения -JAVA Fundamentals, JAVA Advanced RESTful API, GitHub, Agile & Scrum и завършва с JAVA Bootcamp. JAVA е един от най-популярните езици за програмиране, като през 2021г най-търсените специалисти са тези владеещи JAVA. След завършването на програмата курсистите ще имат знанията, опита и уменията на един Junior JAVA Developer.

PHP Development - Ниво Junior

Професионалната програма по PHP Development е за всички, които искат да се запознаят с сървърната част на програмирането и с езика PHP от самото начало. Целта на програмата е да въведе курсистите в програмирането и да достигнат ниво Junior в рамките на 9 месеца. Подобно на другите две програми, тя включва 5 обучения – PHP Fundamentals, PHP OOP, GitHub, Agile & Scrum и PHP Bootcamp. PHP e масово използван език, като около 80% от всички големи сайтове за захранвани от него. Професионалната програма обхваща абсолютно всичко необходимо, като теория, умения и знания, за да може един курсист да започне работа като Junior PHP Developer.

За кого са подходящи?

Професионалните програми Ниво Junior са подходящи за всеки, който иска да усвои програмирането от самото начало. Разработени са на Български език, за начинаещи и хора с минимален опит в програмирането, за студенти, които искат да натрупат практически умения в реална работна среда, за всеки, който иска да се учи, да се развива и търси преквалификация в най-бързо развиващият се и динамичен сектор в България.

През Януари, 2022г., професионалните програми ще стартират отново. Те може да са началото на кариера в ИТ сектора за всеки един човек