Advance Academy и Local Fame обявяват стратегическо партньорство за насърчаване на уменията по дигитален маркетинг

Партньорство между Advance Academy и Local Fame
  • 600 преглеждания

От Advance Academy с радост обявяваме стратегическо партньорство с Local Fame, доказана Digital Marketing агенция с клонове на 3 континента. Това сътрудничество има за цел да насърчава уменията по дигитален маркетинг сред студенти и начинаещи, както и да развие талантливите дигитален маркетинг специалисти, които излизат от Академията. Това е поредна крачка за една от водещите ИТ академии в България към основната ѝ цел – да дава възможност на своите курсисти да започнат работа в сферата на дигиталния маркетинг след завършване на курс.

Кои са Local Fame?

Local Fame e агенция за дигитален маркетинг с богат опит в областта на ИТ решенията. С присъствие в Европа, Австралия и САЩ, компанията обслужва клиенти от различни сектори и среди, като им помага да постигнат бизнес целите си чрез иновативни маркетингови стратегии. Уникалната бизнес виждане на Local Fame за развитие и разширяване на бизнеса е в основата на нейния успех.

Предлагайки персонализирани маркетингови решения, екипът от експерти на Local Fame има опит в създаването и прилагането на стратегии, които отговарят и надхвърлят очакванията на клиентите. Независимо от размера на бизнеса или сектора, Local Fame се стреми да постига резултати и да насърчава растеж.

Партньорството между Advance Academy и Local Fame

Партньорството между Академията и Local Fame обещава да донесе значителни ползи както за бизнеса, така и за курсисти и начинаещи маркетолози.

Advance Academy се стреми да създава нови и нови партньорства, които да предоставят възможности за стаж на успешно завършилите курсисти. Тези партньорства имат за цел най-вече да подпомогнат растежа и развитието на нашите курсисти в реална работна среда. Освен че предоставя теоретични знания и основни практически умения по дигитален маркетинг, в Advance Academy сме посветени на предлагането на възможности за работа в мрежата ни от партньори.

Тези съвместни усилия и партньорства не само са от полза за нашите курсисти, но и ни дават ценна представа за настоящите изисквания на пазара и за желаните качества и умения на бъдещите служители. А тази информация ни помага да обогатяваме и подобряваме курсовете, които предлагаме, за да можем да подготвим по-добре амбициозните Дигитален маркетинг специалисти за успешна кариера.

Ако и Вие сте човек, който има страст към дигиталния маркетинг, но все още имате много въпроси и не знаете от къде да започнете, можете да прочетете нашата статия – „Как да стана специалист по дигитален маркетинг? 6 стъпки, които да следваш“. В нея ще намериш всички необходими насоки за началото на новата ти кариерна реализация.