Swift Fundamentals- Как да се научим да разработваме приложения за iOS?

Swift Fundamentals- Как да се научим да разработваме приложения за iOS?
  • 3896 преглеждания

Виктор Тодоров е лектор в Advance Academy още от първата година на ИТ академията. Той е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания. Вече с почти 10 години опит в сектора на програмирането, работил за Американски и Датски компании, а към момента е и Старши iOS разработчик в Айкюраси Груп. Има над 200 реализирани проекта и 150+ доволни клиента. Сам казва, че неговата цел в работата му като разработчик на приложения и игри за iOS не е само клиентът да е доволен, но и да е зашеметен от резултатите. Днес той ще разкаже накратко за себе си в следващото интервю.
В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др. От 2017 година е постоянен лектор в Адванс Академи.

Здравей Виктор, разкажи ни за курса по iOS Development – Swift, който водиш

В курса по iOS Development се изучава как се разработват приложения за мобилните устройства на Apple, като се използва Swift - иновативен и интересен за програмиране език. Учебната програма включва разработването на интересни приложения, като се започва от начално програмиране, изработка на интерфейс, създаване на връзка между интерфейса и кода, за да се завърши самият продукт. За тази цел се използва най-новият софтуер, създаден от Apple. Курсът приключва с изработката на завършен продукт, който може да се предложи в официалния мобилен магазин AppStore.

Всеки би си задал въпроса: Защо да се запиша на този курс?

Светът започва да става все по мобилен и хората започват да използват мобилните си устройства за различни цели. С ползването на Swift и разработката на iOS приложения, успешно можем да анализираме и решаваме проблеми, свързани с подобряването на живота на хората.

Какви са изискванията, за да започнем курса?

Единствените изисквания, които са необходими, за да започнем курса са желанието и постоянството. Академията предоставя на всички курсисти за периода на обучение учебни лаптопи на Apple, на които курсистите да работят.

Кога стартира следващият курс по Swift Fundamentals?

Курсът по Swift Fundamentals започва през Март 2019 г. Ако ми се доверите в края на курса ще знаете как и откъде идват най-интересните и забавни приложения, които използваме постоянно в ежедневието си.
Освен курсът по разработване на приложения за iOS. Виктор също така води цялостната програма на Advance Academy - JAVA Development.

Професионалната програма JAVA Development ниво Junior е специално разработена за начинаещи курсисти и такива с малко опит. Подходяща за студенти по информатика, както и за хора, които никога не са се занимавали с програмиране. Програмата е уникална с това, че стартира с това какво е програмиране преминава се през основите на програмирането, които са универсални за повечето езици. След приключване на основната част, програмата продължава с изучаването на обектно-ориентираното програмиране и основните концепции и принципи при него.

Защо да запиша програмата по JAVA Development?

JAVA е един от най-популярните езици, които се използва в УЕБ, за създаване на Android приложения и различни бизнес информационни системи. 90% от най-големите световни компании използват JAVA за техните бекенд структури, благодарение на високата скорост, сигурност и мултиплатформеност.

Ако искате да започнете своето професионално развитие в ИТ сектора, Advance Academy предлагаме професионални програми по най-използваните и търсените програмни езици - JavaScript, PHP и също така софтуерно тестване QA.