Swift Fundamentals- Как да се научим да разработваме приложения за iOS?

Swift Fundamentals- Как да се научим да разработваме приложения за iOS?
26 ное 2018
2602 преглеждания

Виктор Тодоров  е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др. От 2017 година е постоянен лектор в Адванс Академи.

  • Здравей Виктор, разкажи ни за курса по iOS Development – Swift, който водиш

В курса по iOS Development се изучава как се разработват приложения за мобилните устройства на Apple, като се използва Swift - иновативен и интересен за програмиране език. Учебната програма включва разработването на интересни приложения, като се започва от начално програмиране, изработка на интерфейс, създаване на връзка между интерфейса и кода, за да се завърши самият продукт. За тази цел се използва най-новият софтуер, създаден от Apple. Курсът приключва с изработката на завършен продукт, който може да се предложи в официалния мобилен магазин AppStore.

  • Всеки би си задал въпроса, Защо да се запиша на този курс?

Светът започва да става все по мобилен и хората започват да използват мобилните си устройства за различни цели. С ползването на Swift и разработката на iOS приложения, успешно можем да анализираме и решаваме проблеми, свързани с подобряването на живота на хората.

  • Какви са изискванията, за да започнем курса?

Единствените изисквания, които са необходими, за да започнем курса са желанието и постоянството. Академията предоставя на всички курсисти за периода на обучение учебни лаптопи на Apple, на които курсистите да работят.

  • Кога стартира следващият курс по Swift Fundamentals?

Курсът по Swift Fundamentals започва през Март 2019г. Ако ми се доверите в края на курса ще знаете как и от къде идват най-интересните и забавни приложения, които използваме постоянно в ежедневието си.