Успешно завършване

Front end
  • 4352 преглеждания

Изключително се радваме, че имахме възможността да раздадем Сертификати и Удостоверения на нашите курсисти от седмото издание на курса Front End Fundamentals. Благодарим на техният лектор Паскал Новаков, че им придаде фундаменталните знания нужни за разработване на уеб страници. 

Програмата по Front-End Fundamentals запозна курсистите с най-популярните технологии за разработка на уеб сайтове и приложения – HTML, CSS и JavaScript. Те стоят в основата на всяка една уеб страница. С тяхна помощ се изгражда структурата на един уеб сайт, неговата функционалност и стилово оформление. 

Курсът по Front-End Fundamental завършва с теоретичен и практически изпит, като след успешното му полагане и завършване на курса всеки курсист ще може да създава уеб страница, която да изглежда и функционира добре.

Защо да запиша Front-End-Fundamentals?

  • Търсенето на Front-End уеб разработчици расте непрекъснато
  • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие
  • Възможност за дистанционна работа
  • Постоянно развитие на областта
  • Подходящ за начинаещи
  • Доходоносна кариера

Какво ще науча? 
В края на курса ще можете да разработвате сайт от нулата. Ще усвоите основните езици на Уеб програмирането - HTML/CSS. Ще се запознаете с Bootstrap и как да правите уеб страниците мобилни. Ще разберете какво е атрибут в HTML, стилове и основни елементи в CSS. По време на курса ще се запознаете и усвоите основите на един от най-популярните езици за фронт енд програмиране - JavaScript. След края на програмата по Front-End Fundamentals, може да продължите към следващото ниво - JavaScript Advanced или дори да се запишете за JavaScript Development Bootcamp, където освен всички теоретични и практически знания и умения, ще придобиете реален опит от реална работна среда. 

За кого е подходящ курса? 
Програмата по Front-End Fundamentals е подходяща за всеки, който няма или има минимален опит, но иска да усвои основите на уеб програмирането. Тя е разбработена за всеки, който иска да учи не само на теория, но и да разбере как се случват нещата на практика. За всички тези, които не знаят от къде да започнат или дали програмирането е за тях. 

Кой води курса? 
Паскал е завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

Защо Advance Academy? 
Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java, Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

Всички курсове на Advance Academy са разработени от действащи старши разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS и много други. Обученията са на достъпен език с достатъчно примери и имат за цел, с помощта на много практически задачи, да помогнат на хора с желание и без опит да навлязат в изключително интересния свят на програмирането.