Успешно завършване на JAVA Fundamentals курсистите

Успешно завършване на JAVA Fundamentals курсистите
  • 4264 преглеждания

Гордеем се, че раздадохме първите осем Сертификата за успешно приключен JAVA Fundamentals курс на нашите ученолюбиви курсисти, които ни се довериха и станаха част от семейството на Advance Academy.  

Езикът JAVA е един от най-разпространените езици за програмиране. В световен мащаб търсенето на JAVA developers се увеличава с бързи темпове. В този курс, разработен по програма на Advance Academy, ще направите първите стъпки в света на обектно-ориентираното програмиране, работа със среда за разработка, променливи и данни, условни конструктори и цикли. Този курс е първо ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

Защо да запиша курса по JAVA?

Според Tiobe Software, най-популярният език за програмиране сред професионалистите е JAVA. Търсенето на Java Developers в световен мащаб се е увеличило с над 1505 за последните 3 години, като тенденцията се запазва. JAVA е много подходящ език за начинаещи девелопъри.

В днешно време, JAVA е един от най-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял свят. Най-големите световни софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google базират своите решения на JAVA платформата и използват JAVA като основен език за разработка на своите продукти.

Какво ще науча?

Програмата JAVA Fundamentals е първата стъпка, през която всеки начинаещ софтуерен разработчик трябва да премине. В този курс ще се запознаете с основите на програмирането, които са приложими в почти всички софтуерни езици - променливи и типове, методи, цикли, масиви, класове и конструктори. Заедно с нужната теория ще бъдат разгледани и много примери и добри практики, актуални към модерното програмиране.

За кого е подходящ курса?

Ако искате да проверите дали програмирането е за вас, имате логическо и математическо мислене, обичате да решавате пъзели и задачи, вие сте повече от перфектен кандидат. Това обучение е идеално допълнение за всеки студент в компютърна специалност, който търси повече дълбочина в знанията и уменията, които получава в университета. Това е и курс за хора, които искат да станат част от ИТ сектора, да се преквалифицират, но все още имат резерви дали точно този език е за тях.

Какви са предимствата на програмата?

Java е един от най-популярните езици за програмиране.
Търсенето на Java разработчици расте непрекъснато.
Възможност за доходоносна кариера.
Постоянно развитие на областта.
Подходящ за начинаещи.
Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Кой е лектор на курса?

Лектор на курса е Виктор Тодоров. Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Благодарим на Виктор Тодоров, че отново даде всичко от себе си и успя да въвлече всички тях в света на JAVA.

Защо да избера Advance Academy?

Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java, Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други.