Успешно завършване на JAVA Fundamentals курсистите

Успешно завършване на JAVA Fundamentals курсистите
30 ное 2018
3449 преглеждания

Гордеем се, че раздадохме първите осем Сертификата за успешно приключен JAVA Fundamentals курс на нашите ученолюбиви курсисти, които ни се довериха и станаха част от семейството на Advance Academy.  

Езикът JAVA е един от най-разпространените езици за програмиране. В световен мащаб търсенето на JAVA developers се увеличава с бързи темпове. В този курс, разработен по програма на Advance Academy, ще направите първите стъпки в света на обектно-ориентираното програмиране, работа със среда за разработка, променливи и данни, условни конструктори и цикли. Този курс е първо ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

Защо да запиша курса по JAVA?

Според Tiobe Software, най-популярният език за програмиране сред професионалистите е JAVA. Търсенето на Java Developers в световен мащаб се е увеличило с над 1505 за последните 3 години, като тенденцията се запазва. JAVA е много подходящ език за начинаещи девелопъри.

В днешно време, JAVA е един от най-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял свят. Най-големите световни софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google базират своите решения на JAVA платформата и използват JAVA като основен език за разработка на своите продукти.

Какво ще науча?

Програмата JAVA Fundamentals е първата стъпка, през която всеки начинаещ софтуерен разработчик трябва да премине. В този курс ще се запознаете с основите на програмирането, които са приложими в почти всички софтуерни езици - променливи и типове, методи, цикли, масиви, класове и конструктори. Заедно с нужната теория ще бъдат разгледани и много примери и добри практики, актуални към модерното програмиране.

За кого е подходящ курса?

Ако искате да проверите дали програмирането е за вас, имате логическо и математическо мислене, обичате да решавате пъзели и задачи, вие сте повече от перфектен кандидат. Това обучение е идеално допълнение за всеки студент в компютърна специалност, който търси повече дълбочина в знанията и уменията, които получава в университета. Това е и курс за хора, които искат да станат част от ИТ сектора, да се преквалифицират, но все още имат резерви дали точно този език е за тях.

Какви са предимствата на програмата?

Java е един от най-популярните езици за програмиране.
Търсенето на Java разработчици расте непрекъснато.
Възможност за доходоносна кариера.
Постоянно развитие на областта.
Подходящ за начинаещи.
Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Кой е лектор на курса?

Лектор на курса е Виктор Тодоров. Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Благодарим на Виктор Тодоров, че отново даде всичко от себе си и успя да въвлече всички тях в света на JAVA.

Защо да избера Advance Academy?

Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java, Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други.