Успешно завършване за курсистите от Java Fundamentals

Успешно завършване за курсистите от Java Fundamentals
12 юни 2019
3333 преглеждания

Имахме удоволствието да раздадем Сертификати на всички успешно завършили курса Java Fundamentals.

Езикът JAVA е един от най-разпространените езици за програмиране. В световен мащаб търсенето на JAVA developers се увеличава с бързи темпове. В този курс, разработен по програма на Advance Academy, ще направите първите стъпки в света на обектно-ориентираното програмиране, работа със среда за разработка, променливи и данни, условни конструктори и цикли. Този курс е първо ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

JAVA е най-популярният език сред програмистите. Търсенето на JAVA Developers в световен мащаб се е увеличило с над 150% за последните 3 като тенденцията се запзва. JAVA e много подходящ език за начинаещи девелъпъри. В днешно време JAVA е едуб ит бай-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял вят. Най-големите софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google и SAP базират своите решения на JAVA платформата и използват JAVA като основен език за разработка на своите продукти.

Защо да запиша курс по JAVA?

  • Лесен за научаване 

Java е проектирана да бъде удобна за начинаещи, създавайки безопасна среда за новите разработчици да си играят с езика и да правят грешки. Въпреки че е лесен за използване, Java е разнообразен език на високо ниво, позволяващ на потребителите да се съсредоточат върху програмирането, а не върху по-сложни детайли. Освен това Java има подобен на английски синтаксис с минимум знаци, което я прави лесна за четене и улеснява програмирането с Java.

  • Java е стабилен и доказал се във времето език

През 2020 г. Java отпразнува своята 25-та годишнина с най-новата си версия – Java 16. Тя вече доказа, че е стабилен език, който не показва никакви признаци да отиде никъде. Това го прави перфектния езика за който и да е проект.

Съществувайки толкова дълго, Java успя да гарантира, че езикът за кодиране е най-добрият, който може да бъде, като постоянно подобрява и актуализира своите услуги. Ако имате нужда от стабилност, Java е сигурен залог.


За кого е подходящ курса?

Ако искате да проверите дали програмирането е за вас, имате логическо и математическо мислене, обичате пъзели и задачи, вие сте повече от перфектен кандидат. Това обучение е идеално допълнение за всеки студент в компютърна специалност, който търси повече дълбочина в знанията и уменията, които получава в университета. Това е и курс за хора, които искат да станат част от ИТ сектора, да се преквалифицират, но все още имат резерви дали точно този език е за тях.

Предимства на програмата:

  • Java е един от най-популярните езици за програмиране.
  • Търсенето на Java разработчици расте непрекъснато.
  • Възможност за доходоносна кариера.
  • Възможност за доходоносна кариера.
  • Подходящ за начинаещи.
  • Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Ако и Вие искате да започнете своето приключение с JAVA, ние от Advance Academy, Ви каним на професионалната ни програма JAVA Development Ниво Junior. Целта на програмата е да достигнете от ниво начинаещи до Junior Java Developer-и.

Искаме да благодарим на лектора Виктор Тодоров, че въвлече всички успешно завършили курсисти в света на Java програмирането.

Пожелаваме им успех в кодването с Java!