Успешно завършване за курсистите от Java Fundamentals

Успешно завършване за курсистите от Java Fundamentals
  • 3967 преглеждания

Имахме удоволствието да раздадем Сертификати на всички успешно завършили курса Java Fundamentals.

Езикът JAVA е един от най-разпространените езици за програмиране. В световен мащаб търсенето на JAVA developers се увеличава с бързи темпове. В този курс, разработен по програма на Advance Academy, ще направите първите стъпки в света на обектно-ориентираното програмиране, работа със среда за разработка, променливи и данни, условни конструктори и цикли. Този курс е първо ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

JAVA е най-популярният език сред програмистите. Търсенето на JAVA Developers в световен мащаб се е увеличило с над 150% за последните 3 като тенденцията се запзва. JAVA e много подходящ език за начинаещи девелъпъри. В днешно време JAVA е едуб ит бай-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял вят. Най-големите софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google и SAP базират своите решения на JAVA платформата и използват JAVA като основен език за разработка на своите продукти.

Защо да запиша курс по JAVA?

  • Лесен за научаване 

Java е проектирана да бъде удобна за начинаещи, създавайки безопасна среда за новите разработчици да си играят с езика и да правят грешки. Въпреки че е лесен за използване, Java е разнообразен език на високо ниво, позволяващ на потребителите да се съсредоточат върху програмирането, а не върху по-сложни детайли. Освен това Java има подобен на английски синтаксис с минимум знаци, което я прави лесна за четене и улеснява програмирането с Java.

  • Java е стабилен и доказал се във времето език

През 2020 г. Java отпразнува своята 25-та годишнина с най-новата си версия – Java 16. Тя вече доказа, че е стабилен език, който не показва никакви признаци да отиде никъде. Това го прави перфектния езика за който и да е проект.

Съществувайки толкова дълго, Java успя да гарантира, че езикът за кодиране е най-добрият, който може да бъде, като постоянно подобрява и актуализира своите услуги. Ако имате нужда от стабилност, Java е сигурен залог.


За кого е подходящ курса?

Ако искате да проверите дали програмирането е за вас, имате логическо и математическо мислене, обичате пъзели и задачи, вие сте повече от перфектен кандидат. Това обучение е идеално допълнение за всеки студент в компютърна специалност, който търси повече дълбочина в знанията и уменията, които получава в университета. Това е и курс за хора, които искат да станат част от ИТ сектора, да се преквалифицират, но все още имат резерви дали точно този език е за тях.

Предимства на програмата:

  • Java е един от най-популярните езици за програмиране.
  • Търсенето на Java разработчици расте непрекъснато.
  • Възможност за доходоносна кариера.
  • Възможност за доходоносна кариера.
  • Подходящ за начинаещи.
  • Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Ако и Вие искате да започнете своето приключение с JAVA, ние от Advance Academy, Ви каним на професионалната ни програма JAVA Development Ниво Junior. Целта на програмата е да достигнете от ниво начинаещи до Junior Java Developer-и.

Искаме да благодарим на лектора Виктор Тодоров, че въвлече всички успешно завършили курсисти в света на Java програмирането.

Пожелаваме им успех в кодването с Java!