В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Дарина Марулева

Дарина Марулева

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Чух за академията, първоначално от приятел, след което видях рекламен е-мейл за “Деня на отворените врати”. Истината е, че нямаше много реклама първоначално. Хубаво е, че сега повече хора могат да чуят за курсовете, от които се интересуват.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Разбира се хареса ми много материалната база. Много добре оборудвана зала и достъп на курсистите до необходимия софтуер и хардуер.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Висшето ми образование е в IT сектора, но имах нужда от насоки конкретно в QA областта. Курсът свърши страхотна работа.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Освен материалната база, която ме впечатли, друго голямо впечатление ми направи професионализма на преподавателя в търсената от мен област. Аз имах конкретни въпроси, зададох ги, получих конкретни отговори. Бяха ми разяснени много неща. По-време на курса получавахме индивидуално внимание, при необходимост. Лекциите бяха поднесени на достъпен език с много примери.

Лесно ли се реализира след завършването на курса и къде работиш в момента ?

Истината е, че има глад за IT специалисти в различни сфери в цялата страна. Така, че сравнително бързо успях да намеря това, което търсех. :)

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Ако се интересуват от IT и искат да се реализират като специалисти, тук ще получат една солидна основа и насоки за работния процес (все пак всяка фирма има различна политика). Курсът е един доста добър старт и улеснява по-нататъшното развитие.

За какво мечтаеш в професионално направление?

Към момента се старая да постигна добри резултати, за да се задържа на работа, тъй като съм все още в изпитателен срок. За по-натам просто искам да се развивам в сферата и да раста. :)