В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Диана Николова

Диана Николова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

За Advance Academy разбрах преди около 2 години от Фейсбук.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Много позитивни! Още при записването, когато Деси (Офис мениджър на Advance Academy)ме посрещна в офиса, си казах „Я колко приятно момиче!”. Първото ми впечатление не се промени и до края :)

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Идеята ми да се занимавам с Дигитален маркетинг се роди още преди 2 години, но поради ред причини нямаше как да отделя необходимото време тогава. За всичко си има точен момент и място, важното е да го усетим и да го уловим.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Започнах курса много запалена, изгледала разни лекции за SEO и изчела още толкова статии. В началото започнахме именно с този модул, а 3 часа по-късно бях още по-запалена – представях си как след време и аз ги правя тези неща!

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Както казах точното време и място са много важни - аз явно ги усетих и двете! В момента карам своя стаж при страхотните хора от Local Fame и честно казано нямам търпение да дойде поредния работен ден.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Няма какво да мислите! Професионалистите в Aкадемията могат да Ви дадат много знания, стига и вие наистина да имате желание и ясна цел!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Как какво – трупане на още и още знания, развиване на вече придобитите, и надявам се успешно завършен стаж, който да ми даде необходимата доза увереност и мотивация за още!