В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Елица Казакова

Елица Казакова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Академията от мой познат, който възнамеряваше да се записва на курс.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Приятна и модерна атмосфера, добре оборудвани зали и професионализъм.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Quality Assurance?

Всъщност аз изкарах два курса в Академията – първият беше Front-End Fundamentals, след като приключи, бях напълно убедена, че искам да продължа развитието си в ИТ сектора. Направих кратко проучване и реших, че именно курсът Quality Assurance би бил перфектният избор, тъй като съчетава аналитичното мислене и креативността, а крайната цел е осигуряване на висококачествени софтуерни продукти.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

По време и на двата курса се чувствах много добре, преподавателите са доказани професионалисти в своите области, бяха много отзивчиви и преподаваха материала на достъпен език за начинаещи.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Реализацията след края на курса „QA Fundamentals" стана неочаквано бързо, в момента съм част от екипа на Astound Commerce Bulgaria като QA Engineer.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Бих им казала да не се колебаят изобщо, това е една допълнителна квалификация, която би им донесла единствено позитиви, както и възможност да се реализират в ИТ сектора.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

В момента целта ми е да придобия възможно най-много знания и опит като Quality Assurance, както и да премина успешно през изпитателния срок. За по-дълъг период от време бих желала да раста в йерархията на компанията, а след време, защо не и като Automation QA.