В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Стояна Кирова

Стояна Кирова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Advance Academy от моя брат, с който сме бизнес партньори и развиваме семеен бизнес. Той беше запознат с работата на част от лекторите и беше уверен, че курсът по Дигигитален маркетинг ще бъде извор на нови полезни знания и практики за мен.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Първите ми впечатления от Академията са прекрасни. Още по време на първата лекция, разбрах, че съм на точното място. Още в тези първи моменти научих много нови практики и подходи за развитието на упешен бизнес. Имам две дипломи по маркетинг, многобройни допълнителни курсове, поради което се прокрадваше съмнението, че този курс ще бъде това, от което имам нужда, за да надградя професионалния си опит. Много приятно се изненадах, че курсът реално се оказа нещо съвсем ново, различно и много повече от всичко, научено до момента, което отвори много нови хоризонти и пътища в работата ми. Не на последно място, още в самото начало ме впечатли модерната база и чудесно организираната онлайн платформа, където имах достъп до всички лекции, допълнителни материали, домашни. Гъвкавите опции за онлайн достъп до лекциите лайф и на запис, бяха изключително удобство за динамичния ми график.

Защо избра точно този курс? Мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Още в самото начало на моя професионален път, бях уверена, че дигиталния свят е част от моето призвание. Избрах курса, тъй като от години управлявам и развивам дигиталния маркетинг на нашата семейна кетъринг компания и имах нужда да надградя опита си до момента.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Впечатлението ми от първите лекции от курса бяха невероятни. За пръв път попадам на толкова цялостно и многопластово обучение, което обваща различни аспекти от основите на дигиталния маркетинг. Самите лекции и предаването на материала беше много приятно поднесено, систематизирано, с включени различни интерктивни практически задачи.

Какво би казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

На тези, които се колебаят да запишат курс в Advance Academy, бих казала, че това е най-доброто решение за добиване на много нови знания, умения, и най-вече - нов по-широк поглед за реално работещи практики и методи в дигиталния маркетинг.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Имах голяма нужда от освежаване и вдъхновение в работата си. След като завърших курса, започнах да въвеждам стъпка по стъпка наученото в популяризирането на нашата кетъринг компания The Catering Company и резултатите не закъсняха. Научих, че най-важното е да откриеш конкретната цел и точните методики за нейното достигане. Точно това ми даде курса - способност да отсея най-важното сред океана от информация, за да създам правилната стратегия за привличане на все повече лоялни клиенти.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

В професионално отношение мечтая да продължавам да разширявам хоризонтите пред нашата семейна кетъринг компания. Да въвеждаме консистентно нови продукти и услуги, които улесняват клиентите ни и правят техните специални поводи още по-вълнуващи и неповторими. Както казва Ричард Брансън - всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър. Това е наше кредо от самото начало и към момента The Catering е наша кауза и послание за висок стандарт и качество на живот.

Опиши себе си с няколко думи

Бих описала себе си като мечтател, който обича да прави мечтите си реалност и непрекъснато търси нови и по-добри начини в тази посока. Курсът по дигитален маркетинг за мен беше липсващото парче в това търсене към покоряването на все по-високи и смислени върхове.

Как протича един твой работен ден?

Денят ми започва винаги с чаша кафе, лаптоп, тефтер и химикал. Правя преглед на развитието на социалните мрежи на компанията, както и представянето на онлайн магазина. След това правя списък на всяка нова идея и задачите за деня. Някои от най-големите предприемачи на нашето време казват, че колкото и добър да е един продукт, той е обречен, ако никой не знае за него. Това е причината да избера сферата на дигиталния маркетинг като моя лична и професионална мисия. За това всеки мой ден протича основно в непрекъсната комуникация с колегите ми от останалите звена, за да мога да създавам един привлекателен образ на продукта за клиентите ни, който е в абсолютен синхрон с реалната визия, качество и вкус, който представяме. Често правим оперативки, на които изготвяме различни стратегии и планове. Организирам фотосесии, видео заснемане, срещи и анкети с наши дългогодишни клиенти. Всеки ден е различен, интересен, изпълнен с много емоции и креативност.

Какви са плановете ти за напред?

На първо място, плановете ми са свързани с това да продължавам да ъпдейтвам знанията и уменията си, тъй като дигиталният маркетинг е една динамично развиваща се вселена и за да бъде един бизнес успешен, той трябва да следва нейния ритъм. Планирам непрекъснато актуализиране и въвеждане на все повече продукти и услуги, които правят The Catering едно цялостно позитивно преживяване за нашите клиенти.

Какво послание ще дадеш към бъдещите курсисти на Адванс Академи?

Моето послание към бъдещите курсисти на Адванс Академи е да не се колебаят и миг - това е най-добрата възможна инвестиция в развитието на дигиталните умения. Не само защото лекторите са истински професионалисти и специалисти в областта си, а цялостната атмосфера на това място е пропита с вдъхновение, положително усещане, един заряд, който вярвам всеки от нас търси . В периода, когато карах курса, се намирах в момент, в който не бях сигурна точно какво е нужно да направя, за да издигна работата си на ново, по-високо ниво. Адванс Академи ми даде именно това - яснота какви точно практически стъпки следва да предприема и още по-важно - отключи креативността ми и усета кое конкретно ще изведе действията ми до желаните резултати и успех.