В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Силвена Христова

Силвена Христова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

За Адванс Академи разбрах от реклама във Фейсбук.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Когaто пристигнах за първи път в академията останах очарована от чудесната материална база, от професионализма на преподавателите и от приятелското им и топло отношение към курсистите.

Защо избра точно този курс? Мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Дигиталния Маркетинг е сфера, която силно ме вълнуваше и мечтаех да получа професионална реализация.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Още от първите часове разбрах, че съм на правилното място. Бях впечатлена от нивото и начина на преподаване. Чувстах се чудесно още от първия ден и чаках с нетърпение всяка следваща лекция.

Лесно ли се реализира след завършването на курса и къде работиш в момента ?

Курсът ми помогна да получа мечтаната професионална реализация в сферата на Дигиталния Маркетинг. Знанията, които придобих по време на курса ги прилагам успешно в работата ми. В момента работя във Фирма SHTRAK като Junior Online Marketing Specialist.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Да не се двоумят, а да запишат някои от курсовете, които предлага академията, защото това ще промени живота им в положителна посока и ще им помогне да получат мечтаната професионална реализация.

За какво мечтаеш в професионално направление?

Мечтая да продължавам да се реализирам в сферата, да науча нови интересни неща и да не спирам да се усъвършенствам, пак и защо не някой ден и аз да преподавам наученото в Адванс Академи.