В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Галина Пиперкова

Галина Пиперкова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Чрез реклама във фейсбук и препоръка от познат.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Страхотно отношение , като се започне от консулта, който имах в Академията преди да запиша курса. Уведомленията и всяка друга информация, която получавах по е-mail бяха детайлни и ясно разбираеми. Отлична и модерно оборудвана зала.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Quality Assurance?

Избрах този курс, защото това ми беше мечта. Имам желание да развия моите знания в тази насока и виждам, че ми се отдава.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Лекторът ни Даниел Джелебов е човека, който може да те вдъхнови и да допринесе за развитието ти в тази сфера. Лекциите бяха поднесени изключително леко и забавно, като същевременно информацията беше ясно и точно формулирана. Изключителен специалист в областта си.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Бих казала, че ДА. Преминах няколко интервюта в други компании. В резултат бях одобрена в Astound Commerce, където работя в момента на изпитателен срок.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Да не чакат, ако имат колебания винаги могат да звъннат или посетят офиса, където със сигурност ще получат правилни насоки за тяхното бъдещо развитие. Информацията, която ще получат и знанията са наистина ценни и дават добра подготовка и то на живо. Advance Academy е страхотен избор за всеки решил да развие софтуерните си умения.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Да задълбоча познанията си в сферата на Quality Assurance.. Желая да премина през всички нива на длъжността, като достигна до най-високото в йерархията.