В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Леа Петрова

Леа Петрова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за ADVANCE ACADEMY от позната, но реших да направя свое проучване в интернет и започнах да чета отзиви и много ми хареса това, което прочетох за академията.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Когато посетих Академията за първи път, бях впечатлена от отзивчивостта на служителите и от самия офис.

Защо избра точно този курс? Мечтал ли си да станеш част от ИТ сектора?

Имам познати в сферата и от тях разбрах, че QA е една много добра и търсена професия. Исках да сменя посоката в кариерен план и затова се насочих към този курс. Беше ми много интересно какво е да работиш в ИТ сектора и се радвам, че се записах.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Първите часове за мен бяха много интересни. Материала не ни беше поднасян като “суха материя”, а с реални примери, за да може начинаещи като нас да го осмислят и разберат.

Какво би казал на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Ако имат интерес към даден курс - нека се запишат, иначе никога няма да разберат какво би било. За мен да инвестираш в себе си и развитието си никога не е грешка. След един курс идват и възможностите, които няма как да ти бъдат предложени ако си неквалифициран в сферата.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Около 10 дни след приключване на курса получих обаждане с предложение за стаж от екипа на Advance Academy. Не съм си мислела, че това ще ми се случи толкова бързо. В момента работя при тях. Много се радвам, че попаднах в сплотен екип от интелигентни и възпитани хора.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

В професионално отношение мечтая да се развивам и да се уча всеки ден на нещо ново и мисля, че това е правилната професия за мен.

Опиши себе си с няколко думи

Аз съм човек, който обича спокойствието, но и търси нови предизвикателства. Обичам да се уча на нови неща. Не обичам да излизам от зоната си на комфорт, но направя ли го не съжалявам, защото това е единствения път към промяната към по-добро.

Как протича един твой работен ден?

Обстановката в офиса е много спокойна, не се чувствам на работа, а все едно съм си вкъщи. Естествено работния ми ден протича на компютър, но това не ми тежи защото обстановката е много приятна.

Какво се промени в ежедневието ти, след като започна работа в IT фирма?

В ежедневието ми се промени това, че започнах да се уча на нови неща и се запознах с нови хора. Имах нужда от такава промяна.

Какви са плановете ти за напред?

Плановете ми за напред са да продължавам да се развивам и да не спирам да мечтая.

Какво послание ще дадеш към бъдещите курсисти на Адванс Академи?

На бъдещите курсисти на Адванс Академи мога да кажа да бъдат смели в търсенето на своето място. Да се запишат на желания курс, защото това е единствения начин да разбереш дали дадената професия е за теб.