В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Леа Петрова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за ADVANCE ACADEMY от позната, но реших да направя свое проучване в интернет и започнах да чета отзиви и много ми хареса това, което прочетох за академията.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Когато посетих Академията за първи път, бях впечатлена от отзивчивостта на служителите и от самия офис.

Защо избра точно този курс? Мечтал ли си да станеш част от ИТ сектора?

Имам познати в сферата и от тях разбрах, че QA е една много добра и търсена професия. Исках да сменя посоката в кариерен план и затова се насочих към този курс. Беше ми много интересно какво е да работиш в ИТ сектора и се радвам, че се записах.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Първите часове за мен бяха много интересни. Материала не ни беше поднасян като “суха материя”, а с реални примери, за да може начинаещи като нас да го осмислят и разберат.

Какво би казал на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Ако имат интерес към даден курс - нека се запишат, иначе никога няма да разберат какво би било. За мен да инвестираш в себе си и развитието си никога не е грешка. След един курс идват и възможностите, които няма как да ти бъдат предложени ако си неквалифициран в сферата.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Около 10 дни след приключване на курса получих обаждане с предложение за стаж от екипа на Advance Academy. Не съм си мислела, че това ще ми се случи толкова бързо. В момента работя при тях. Много се радвам, че попаднах в сплотен екип от интелигентни и възпитани хора.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

В професионално отношение мечтая да се развивам и да се уча всеки ден на нещо ново и мисля, че това е правилната професия за мен.

Опиши себе си с няколко думи

Аз съм човек, който обича спокойствието, но и търси нови предизвикателства. Обичам да се уча на нови неща. Не обичам да излизам от зоната си на комфорт, но направя ли го не съжалявам, защото това е единствения път към промяната към по-добро.

Как протича един твой работен ден?

Обстановката в офиса е много спокойна, не се чувствам на работа, а все едно съм си вкъщи. Естествено работния ми ден протича на компютър, но това не ми тежи защото обстановката е много приятна.

Какво се промени в ежедневието ти, след като започна работа в IT фирма?

В ежедневието ми се промени това, че започнах да се уча на нови неща и се запознах с нови хора. Имах нужда от такава промяна.

Какви са плановете ти за напред?

Плановете ми за напред са да продължавам да се развивам и да не спирам да мечтая.

Какво послание ще дадеш към бъдещите курсисти на Адванс Академи?

На бъдещите курсисти на Адванс Академи мога да кажа да бъдат смели в търсенето на своето място. Да се запишат на желания курс, защото това е единствения начин да разбереш дали дадената професия е за теб.