В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Мария Димитрова

Мария Димитрова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Който търси, намира. И не в третата страница на Google. Правих проучване за места, където се преподава копирайтинг. Набелязах няколко. “Няколко” премина през “ситна цедка“. Advance Academy и другата страна на монетата. Реших да разиграя „ези-тура“. Разбрах за курса по Дигитален маркетинг там и все още държах тази монета. Сметнах, че е несериозно едни 50 стотинки, да определят бъдещето ми. Пуснах я във вендинг машината и си купих горещ шоклад за изпът към Aкадемията. Тъкмо хванах събитието „Отворени врати“ през Октомври. Горещо го препоръчвам. Има топло кафе и достатъчно информация за разузнавачите :)

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Освен двата симпатични, брандирани, сини барбарона, на които опирах гръб, през последните два месеца, винаги е уюутно и топло. Има и компания, с която да побъбриш преди занятия. До толкова с физическите и душевни нужди. На лице са модерна медия, адекватни отговори от професионалисти, материя, обхващаща последните тенденции в областта. Ала няма как да знаеш, ако не прекрачиш вратата на „Алфа“ залата, за да се убедиш сам.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Представете си обратният брояч на Фейсбук евентите. Като събитие, което чакаш с трепет и вълнение. Така тиктакаше моят брояч. Ако трябва да направя аналогия, курсът е кафе 2 в 1 – полезни знания, поднесени с хумор и практика, която не те одрямва на бюрото. Ужасно полезна комбинация. На това му викахме оксиморон, ала нека се придържам в дигитална тематика.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Като първият учебен ден, но вместо букварче имах мишка и клавиатура, и все още се чудех откъде се включваше монитора.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Не вземайте решения на „ези–тура“ с 50 стотинки. В случай, че асцендента Ви е Везни или сте нерешителен по природа (съвет от някого, с асцендент Везни). Нищо не губите, когато опитате. Вие сте на ход!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Искам да имам още поводи за чоп с монета и да съм приятно очарована на края на деня. Но няма да е зле, да разбера какъв вкус има копирайтинга, извън слайдовете от презентациите. Никога не мога да бъда лаконична за Аdvance Academy, нали?