В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Яница Цонева

Яница Цонева

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

За Академията разбрах от реклама във Facebook.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Първите ми впечатления бяха изключително добри. Млади и мотивирани специалисти, страхотна атмосфера, ново и модерно оборудване, и най – важното – топло и приятелско посрещане.

Защо избра точно този курс? Мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Избрах курса „Програмиране на Уеб сайт с HTML&CSS“, тъй като от скоро съм в процес на проучване с какво искам да се занимавам в бъдеще и следователно какво да бъде висшето ми образование. След дълго разучаване и правене на тестове за кариерно ориентиране и, разбира се, съвети от родителите ми, ИТ сектора ми се стори едно доста приятно и като че ли подходящо за мен място, но сферата, която би могла да ми пасне най – добре, беше тази на Уеб програмирането и дизайна, та това беше и причината да се запиша точно този курс.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Чувствах се невероятно. Бях изключително заинтригувана и задълбочена в нещата, които правим, като всичко това беше така благодарение на нашата преподавателка Диляна Димитрова.

Какво би казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Не губете времето си в размишления, а се запишете възможно най – скоро! Advance Academy е среда, в която можете да откриете кои сте и в какво сте добри, да научите МНОГО, да изразите себе си чрез това, което сътворявате и да се убедите, че там някъде все още съществуват хора, които обичат и са отдадени максимално на това, с което се занимават.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Имам още малко време, в което мога да помисля за какво мечтая в професионално отношение, но на този етап съм почти убедена, че ще бъда част от ИТ сектора. Благодаря Ви, Advance Academy, затова че ми посочихте пътя! До нови срещи!