В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Живко Сергеев

Живко Сергеев

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Advance Academy от приятел, който се занимава с Дигитален Маркетинг и е преминал през курса Digital Marketing Basics. Той ми препоръча курса и академията.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Първите ми впечатления от Академията бяха изключително положителни. Смея да твърдя, че онлайн курсът е на изключително високо ниво. Платформата на Advance Academy е направена много професионално, стилизирана и с лекота се учи. Всяка онлайн лекция се записва на видео и след това получаваш достъп до него, като по този начин можеш да усвоиш пропуснатите моменти по време на занятието.

Защо избра точно този курс? Мечтал ли си да станеш част от ИТ сектора?

Избрах курса Digital Marketing Basics защото исках да науча повече за това как ефективно да достигна до целевата си аудитория за моя barbershop. Винаги съм се интересувал от дигитален маркетинг и този курс предлагаше чудесна възможност да науча повече за него.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Впечатлението ми от първите лекции от курса бяха страхотни. Лекторите обясняваха ясно и точно и направиха материала лесен за разбиране. Курсът обхвана всичко по основите на дигиталния маркетинг като концепции, теории и практически умения.

Какво би казал на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

На тези, които се колебаят да се запишат на курс в Advance Academy, бих казал, че това е страхотна възможност да разширите знанията и уменията си по дигитален маркетинг.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Прилагането на наученото в курса не беше толкова трудно, колкото първоначално си мислех, че ще бъде. Имам собствен бизнес и използвам уменията си по дигитален маркетинг, за да достигна до повече клиенти и да го популяризирам.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

В професионален план мечтая да продължа да разширявам бизнеса си и да предлагам повече услуги на клиентите си. Убеден съм, че знанията и уменията, които придобих от курса ще ми помогнат да постигна тази цел.

Опиши себе си с няколко думи

С няколко думи бих се описал като мотивиран човек, който винаги е нетърпелив да учи и да расте. Аз съм запален по работата си и вярвам, че уменията по дигитален маркетинг, които придобих, ще ми помогнат да постигна професионалните си цели.

Как протича един твой работен ден?

Типичният работен ден за мен включва ранно събуждане, подготовка на barbershop-а ми за деня, обслужване на клиенти и работа по дигиталния маркетинг вечер.

Какви са плановете ти за напред?

Бъдещите ми планове включват продължаване на разширяването на моя бизнес и предлагане на повече услуги на моите клиенти. Също така, смятам да продължа да уча и да се развивам с допълнителни курсове по дигитален маркетинг.

Какво послание ще дадеш към бъдещите курсисти на Адванс Академи?

На бъдещите курсисти на Advance Academy бих казал, че това е едно страхотно място за израстване и развитие. Курсът Digital Marketing Basics е предназначен да ви помогне да постигнете професионалните си цели. Лекторите са опитни, а платформата добре направена. Не се колебайте да направите крачка и да инвестирате в бъдещето си.