В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Ванина Йорданова

Ванина Йорданова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

За ADVANCE ACADEMY разбрах случайно - от приятелка, която имаше лични впечатления от курсовете.

Какви бяха първите ти впечатления от Академията?

Първите ми впечатления бяха повече от добри. Честно казано, Академията надмина очакванията ми. Нова и модерна база, доказани професионалисти с дългогодишен опит за лектори, а самият процес беше организиран изключително адекватно.

Защо избра точно този курс? Мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния маркетинг?

Избрах го като допълнителна квалификация. Да, това беше основната причина да се спра именно на този курс. Имах бегли, базови познания, а ми трябваше по-задълбочен поглед.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Курсът започна с часове по Copywriting, лектор беше Любомир Любомиров. Беше интересно, увлекателно и много полезно. Не мога да опиша конкретно чувство. Само ще кажа, че започнах да пиша отново. Беше вдъхновяващо.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Тук бих искала да благодаря на ADVANCE ACADEMY, не само за стабилната основа, която получих, но и за шансът, който ми дадоха. Започнах стаж след завършване на курса, за който ми съдействаха. Компанията е Casualino, занимаваща се с game development, където работя и до днес.

Какво би казала на всички млади, хора които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Бих им казала да действат!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Не мечтая. Поставям си цели и действам, за да ги осъществя. Благодарна съм, че имам възможността да се уча от доказали се професионалисти, да се развивам и работя в една доста динамична среда, в екип от млади и креативни хора.