Медиите за нас

В тази секция можете да намерите връзки към статии в български и чуждестранни медии за Адванс Академи, нашите планове, успехи и най-големи предизвикателства.

Медиите за нас | Advance Academy
13 Август 2021
Advance Academy предлага учебни програми, както за хора, търсещи преквалификация, така и за деца и ученици. Последният проект на академията, реализиран с американската софтуерна компания Zakari, ще реши един много голям проблем - как завършващите курсисти да натрупат реален опит, който е основно изискване, за да стартират работа. Програмата Адванс Академи Bootcamp ще запълни празнината между учебните зали и компаниите и ще помогне на много хора да стартират кариера в ИТ.
Медиите за нас | Advance Academy
13 Август 2021
През последните 4 години с помощта на Адванс Академи във Варна отвориха офиси американските софтуерни компании Астаунд Комерс, Закари, Уинк Софтуер, украинските Флекс Брикс Софтуер, Айкюраси Груп, както и един много горещ startup свързан с видео пазаруване - V-Tail. Те бяха категорични, че по-добро място за инвестиция от Варна не са открили и плановете им са за разширяване през следващите години.
Медиите за нас | Advance Academy
14 Декември 2020
През 2020 работата от вкъщи или хоум офис вече не е запазена територия на ИТ сектора. През 2020 електронната търговия беше от малкото сектори, които растяха с двуцифрен ръст. 2020 промени много начина, по който живеем, работим и се забавляваме.
Медиите за нас | Advance Academy
01 Декември 2020
Знаете ли че Марк Зукърбърг е написал Facebook само за 14 дена. А че уеб програмирането е донесло платформи като YouTube, Netflix и Instagram. Уеб програмирането е азбуката на 21ви век. Уеб сайтът е по-важен от всичко за всеки бизнес, решил да има уеб присъствие и да достига до своите клиенти онлайн.
Медиите за нас | Advance Academy
1 Декември 2020
Дигиталният маркетинг не се различава толкова от традиционния маркетинг – имате продукт или услуга, който искате да продадете и търсите начини да привлечете клиенти, с които да взаимодействате, и в крайна сметка да направите продажба.
Медиите за нас | Advance Academy
09 Ноември 2020
Варненският образователен Startup по Програмиране и Дигитален Маркетинг, Advance Academy, стартира нов вид обучение – индивидуални онлайн уроци по програмиране. Това са първите такива курсове в България, като фокусът на курсовете предоставени от Академията са деца от 2ри до 12ти клас.
Медиите за нас | Advance Academy
30 Юни 2020
Advance Academy – образователният startup, който променя ИТ образованието във Варна, като обучава малки и големи на програмиране, роботика и дигитални умения, планира разширяване не само в България, но и на Балканския полуостров.
Медиите за нас | Advance Academy
21 Май 2020
Станислав Тодоров е Co-Founder и Marketing Director на Advance Academy. По негово мнение, един образователен център, който преди кризата е имал здрава организация и силна учебна програма, не би имал сериозни проблеми в сегашната ситуация. Но в обратното положение – заплахата от фалит е сериозна.
Медиите за нас | Advance Academy
26 Февруари 2020
Варненският ИТ образователен стартъп Адванс Академи открива разширен учебен център на 28 Февруари. На площ от 500 кв. м. в новият офис комплекс "Планекс Бизнес център" на улица Димитър Икономов 19 ще бъдат разположени 3 нови учебни зали със 70 места, учебна лаборатория оборудвана с 3D принтери, дронове и микроконтролери. С много ентусиазъм за бъдещето Адванс Академи се готви за третия си рожден ден.
Медиите за нас | Advance Academy
13 Март 2020
Предвид удължената грипна ваканция за децата, и нарушеният ритъм на провеждане на обученията, Advance Academy реши да въведе дистанционно обучение за всички свои курсисти, част от Ученическата ИТ Академия.
Медиите за нас | Advance Academy
13 Януари 2020
Целта на проекта е развитие на ИТ уменията сред децата във Варна. iCard ще финансира частично програмата за обучение на деца от 1-ви до 12-клас, като бъдещите курсисти ще ползват специална отстъпка от крайната цена за обучение.
Медиите за нас | Advance Academy
13 юни 2019
Създателите на "Адванс Академи" стартират франчайзинг програма, чиято цел е до лятото на 2020 да покрие градовете с над 50 хил. души население.
Медиите за нас | Advance Academy
01 Юни 2019
16-годишния Виктор Баташки, Георги Йорданов на 17 години и техните отбори от млади таланти – курсисти в единствената IT академия в региона – Advance Academy, впечатлиха с иновативни проекти директорите на водещи компании от региона.
Медиите за нас | Advance Academy
27 Юни 2018
Всеки четвърти, завършил курс в Адванс Академи, започва работа в IT сектора. За 1 година от същестуването си Адванс Академи обучи над 180 курсисти в различни специалност – Front End Development, Разработка на приложения за iOS, Quality Assurance, Digital Marketing, PHP/MySQL Fundamentals.
Медиите за нас | Advance Academy
24 май 2017
По данни на Националния статистически институт, публикувани в края на 2016 г., броят на заетите в IT сектора във Варна е нараснал от 2124 през 2011 г. до 3215 в края на 2015 г.