About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Курсист QA мнение

Елена Тенева

Курс Quality Assurance Fundamentals

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Съвсем случайно. Видях Ваша обява във социалните мрежи, за предстоящ ден на отворени врати и реших да Ви посетя.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Приятна обстановка, добре устроено място с много добра материална база. Екип готов да отговори на въпросите ти, да те ориентира , ако все още не си го направил. Изобщо много добро първо впечатление, което с времето се затвърди.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Отне ми много време да реша какво точно искам. Завършила съм специалност Информатика и беше време да стана част от ИТ сектора. Радвам се че избрах този курс, че той успя освен да ми даде нужните знания и да запали интереса ми в сферата на Quality Assurance още повече.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Чувствах се много добре, мисля че всички останали също. Преподавателят ни Даниел Джелебов е човек, който успява да предаде знанията си по много приятен начин. Както през първите часове така и всеки следващ урок бяха удоволствие.

Лесно ли се реализира след завършването на курса и къде работиш в момента ?

ДА. Работя в BrandMaker. Имах късмета почти ведна след приключване на курса да започна работа. Което доказва, че няма невъзможни неща, иска се желание, упоритост и добра подготовка.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Че няма нужда да се колебаят, ще получат и знанията и отношението, което очакват. Разбира се, ако и те са готови да дадат всичко от себе си, за да успеят.

За какво мечтаеш в професионално направление?

На първо време искам да стана един много добър QA. А един ден да предавам знанията си на хора като мен, поемащи нов път в професионалното си развитие. Искам да бъда лектор, харесва ми да работя с хора.

More students

Кевин Зино

Student of Advance Academy

Иван Волков

Student of Advance Academy

Мария Димитрова

Student of Advance Academy

Яница Цонева

Student of Advance Academy