About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Курсист Digital Marketing Варна

Мария Димитрова

Курс Digital Marketing

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Който търси, намира. И не в третата страница на Google. Правих проучване за места, където се преподава копирайтинг. Набелязах няколко. “Няколко” премина през “ситна цедка“. Advance Academy и другата страна на монетата. Реших да разиграя „ези-тура“. Разбрах за курса по Дигитален маркетинг там и все още държах тази монета. Сметнах, че е несериозно едни 50 стотинки, да определят бъдещето ми. Пуснах я във вендинг машината и си купих горещ шоклад за изпът към Aкадемията. Тъкмо хванах събитието „Отворени врати“ през Октомври. Горещо го препоръчвам. Има топло кафе и достатъчно информация за разузнавачите :)

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Освен двата симпатични, брандирани, сини барбарона, на които опирах гръб, през последните два месеца, винаги е уюутно и топло. Има и компания, с която да побъбриш преди занятия. До толкова с физическите и душевни нужди. На лице са модерна медия, адекватни отговори от професионалисти, материя, обхващаща последните тенденции в областта. Ала няма как да знаеш, ако не прекрачиш вратата на „Алфа“ залата, за да се убедиш сам.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Представете си обратният брояч на Фейсбук евентите. Като събитие, което чакаш с трепет и вълнение. Така тиктакаше моят брояч. Ако трябва да направя аналогия, курсът е кафе 2 в 1 – полезни знания, поднесени с хумор и практика, която не те одрямва на бюрото. Ужасно полезна комбинация. На това му викахме оксиморон, ала нека се придържам в дигитална тематика.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Като първият учебен ден, но вместо букварче имах мишка и клавиатура, и все още се чудех откъде се включваше монитора.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Не вземайте решения на „ези–тура“ с 50 стотинки. В случай, че асцендента Ви е Везни или сте нерешителен по природа (съвет от някого, с асцендент Везни). Нищо не губите, когато опитате. Вие сте на ход!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Искам да имам още поводи за чоп с монета и да съм приятно очарована на края на деня. Но няма да е зле, да разбера какъв вкус има копирайтинга, извън слайдовете от презентациите. Никога не мога да бъда лаконична за Аdvance Academy, нали?

More students

Красимир Атанасов

Student of Advance Academy

Иван Волков

Student of Advance Academy

Янко Димитров

Student of Advance Academy

Дарина Марулева

Student of Advance Academy