Трета част: 20 креативни идеи как да използвате Instagram за бизнеса си

Трета част: 20 креативни идеи как да използвате Instagram за бизнеса си
17 окт 2019
1973 преглеждания
© AdvanceAcademy

Продължението ...

 

11.Публикувайте кратки видеа

Кратките видеа могат да бъдат много по-успешни от обичайните снимки, които качвате.

Правете кратки, но много ефектни видеа, които ще предизвикат у последователите Ви  “Уау” - ефект и с удоволствие ще шернат в собственото си Story.

 

12.Качвайте видеа със звук

Независимо дали качвате Ваше послание, участие, обръщение или реклама - направете го със звук. Така ще достигнете до още едно от сетивата на Вашите потенциални потребители. Може да направите и рекламно съдържание като slide show, с някоя подходяща песен за фон.

 

13.Постове тип - Quotes

Или т.н. мотивиращи постове са много разпространени последно време. Използвайте тази тенденция за да създадете цитат, с който клиентите ще отличават бранда Ви или просто за да им създадете настроение. А положителните емоции карат хората да Ви помнят :)

 

14.Промотирайте продуктите си

Тук имаме предвид да качвате Instagram Story  с  промоции, отстъпки, разпродажби или актуални оферти. Не забравяйте да напомните и на потенциалните си клиенти до кога могат да се възползват от тях. Често промоциите са най-привлекателни за тези, които не са се запознали с качествата на вашия продукт.

 

15. Включете успешни истории и доволни клиенти в Story-тата си.

Независимо какво продавате или предлагате, едва ли има по-убедителна маркетинг стратегия от т.н. Social proof . Това може да направи чудеса с реномето Ви. Говорете за успешните истории на вашите клиенти или споделяйте тяхните положителни отзиви ако са съгласни. Много по-лесно е да спечелите потребителското доверие, когато покажете, колко щастливи биха били от това да изберат вашия бранд.

 

Останалите креативни идеи очаквайте скоро!

 

Останалите креативни идеи може да прочетете на следните линкове https://advanceacademy.bg/news/view/20-креативни-идеи-как-да-използвате-instagram-за-бизнеса-си

 https://advanceacademy.bg/news/view/втора-част-20-креативни-идеи-как-да-използвате-instagram-за-бизнеса-си

За всички от Вас, които искат да научат за Instagram и как да го приложим за бизнеса от един от нашите лектори практици, то това е модул Facebook & Instagram от курса по Дигитален маркетинг https://advanceacademy.bg/facebook-marketing/