В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Стела Йорданова

Стела Йорданова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Започнах мое собствено проучване, като много държах формата на обучение да е присъствена и така попаднах на сайта на Advance Academy.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Впечатленията ми бяха повече от прекрасни. Мили и усмихнати служители, както и добре оборудвана зала за обучения. Сградата се намира на удобна локация с голямо пространство за паркиране, което за мен беше важно, както и това, че лекциите са в удобен час и за работещи хора.

Защо избра точно този курс? Мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Основното ми образование е „Информатика и Информационни технологии“ , но никога не съм си и представяла, че един ден ще го уча отново. Имам магистърска степен по Бизнес Мениджмънт, но не намерих удовлетворението в тази сфера и реших да изляза от зоната си на комфорт, като опитам нещо ново и различно за мен. Избрах пътеката JavaScript Junior, защото е един от най-бързо развиващите се езици, адаптивен и динамичен.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Хареса ми това, че с преподавателите няма тази бариера на неудобство и принизяване на хората които тепърва се докосват до тази материя. Супер усмихнати, лъчезарни и помагащи при изпитването на трудност. Това което ми направи най-силно впечатление е, че те вярваха повече в нас, отколкото ние самите.

Какво би казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Да действат и да не се отказват. Мечтите се сбъдват, ако правим всекидневно, дори и малки крачки към тяхното осъществяване.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Това е доста индивидуално и определено за всеки е различно. Зависи от търсенето и предлагането на пазара, дори и в попадането на точното място и точния момент. Много е важно бъдещият работодател да види потенциала в кандидата за дадена позиция. Дали има желание да расте и да се развива и дали е готов всеки ден да учи и да се усъвършенства , до постигането на по-доброто АЗ в него. Като пример за това, наскоро аз самата започнах работа в ServiceOS. В този процес, осъзнах колко важно е да покажеш на потенциалния си работодател твоето желания за растеж и постоянно самоусъвършенстване.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Мечтая да постигна всички мои цели които съм си поставила, а защо не и повече.

Опиши себе си с няколко думи

Доста упорит човек съм, вярвам в доброто и се усмихвам всеки ден на живота.

Как протича един твой работен ден?

Като на всеки един нормален работещ човек.

Какво се промени в ежедневието ти, след като започна работа в IT фирма?

Не бих казала, че се е променило нещо кардинално. По-скоро по време на курса - имах доста динамичен график. Времето все не ми беше достатъчно, но пред човек винаги стоят две опции: да обвинява обстоятелствата, или да прави нещата въпреки тях.

Какви са плановете ти за напред?

В момента съм се насочила към Backend, нещо доста различно от това което учихме в академията. Харесва ми и мисля това да е следващата стъпка в моето развитие.

Какво послание ще дадеш към бъдещите курсисти на Адванс Академи?

Желанието им за развитие да не стихва и да предизвикват ежедневно себе си. Да са винаги „гладни“ за нови знания, защото в този сектор ученето не свършва с приключването на курса, а тепърва започва.