About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Курсист Quality Assurance мнение

Галина Пиперкова

Курс Quality Assurance Fundamentals

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Чрез реклама във фейсбук и препоръка от познат.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Страхотно отношение , като се започне от консулта, който имах в Академията преди да запиша курса. Уведомленията и всяка друга информация, която получавах по е-mail бяха детайлни и ясно разбираеми. Отлична и модерно оборудвана зала.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Quality Assurance?

Избрах този курс, защото това ми беше мечта. Имам желание да развия моите знания в тази насока и виждам, че ми се отдава.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Лекторът ни Даниел Джелебов е човека, който може да те вдъхнови и да допринесе за развитието ти в тази сфера. Лекциите бяха поднесени изключително леко и забавно, като същевременно информацията беше ясно и точно формулирана. Изключителен специалист в областта си.

Лесно ли се реализира след завършване на курса и къде работиш в момента?

Бих казала, че ДА. Преминах няколко интервюта в други компании. В резултат бях одобрена в Astound Commerce, където работя в момента на изпитателен срок.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Да не чакат, ако имат колебания винаги могат да звъннат или посетят офиса, където със сигурност ще получат правилни насоки за тяхното бъдещо развитие. Информацията, която ще получат и знанията са наистина ценни и дават добра подготовка и то на живо. Advance Academy е страхотен избор за всеки решил да развие софтуерните си умения.

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Да задълбоча познанията си в сферата на Quality Assurance.. Желая да премина през всички нива на длъжността, като достигна до най-високото в йерархията.

More students

Аптраил Халил

Student of Advance Academy

Александър Василев

Student of Advance Academy

Мартин Желязков

Student of Advance Academy

Дарина Марулева

Student of Advance Academy