За нас

В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Дигитален Маркетинг мнение

Девора Георгиева

Курс Digital Marketing

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за Академията съвсем случайно от една колежка, споделих ѝ какво ми е интересно и с какво бих искала да се занимавам–буквално дни преди започването на курса. Тя бе силно впечатлена от един от преподавателите и ми го препоръча като място, където хора участващи силно в сферата си предават и професионалния си опит директно. Предложи ми го като вариант – изпрати ми офертата.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Още с влизането в залата усетих приятната обстановка, което доста ми допадна, също така ми хареса и позитивното посрещане от екипа. Хареса ми, че директно се хвърлихме в дълбокото и „захапахме“ материала без да губим излишно време и енергия.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да се развиваш в сферата на Дигиталния Маркетинг?

Отдавна ме вълнува идеята за реклама и маркетинг. И още когато разбрах за концепцията на курса, с всеки един ден се убеждавах, че е за мен и съм попаднала на правилното място.

Какво беше впечатлението ти от първите часове и как се чувстваше?

Като човек напълно нов в тази сфера ми беше доста мъгливо, но наистина имах желание да вникна до колкото се може и да попия всичко възможно от курса. В самото начало Георги Христов доста спомогна за това, а след това и останалите лектори.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

На хората, които все още не са се запознали с курсовете на ADVANCE ACADEMY бих казала, че няма над какво да се двоумят, ако искат да черпят информация директно от първоизточника и да обменят опит с професионалисти. Това е мястото!

За какво мечтаеш в професионално отношение?

Искам да работя в маркетинг сферата – да започна да прилагам наученото в реална среда, да следя резултатите, а с това и собственото си развитие. Надявам се да имам тази възможност в позитивен и сплотен екип, в който всеки изпитва удоволствие от работата си.

Още курсисти

Мартин Николаев

Курсист на Advance Academy

Николай Липчев

Курсист на Advance Academy

Леа Петрова

Курсист на Advance Academy

Зорница Боерикова

Курсист на Advance Academy