About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Курсист Ученическа компютърна академия

Пресияна Димитрова

Курс Ученическа IT Академия

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Естествено, чрез технологиите – Facebook.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Най - много ме впечатли екипът, който стои зад този проект - всички бяха много учтиви и приветливи! Разбира се, останах приятно изненадана и от добрата материална база.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Любовта ми към технологиите се зароди още в детска възраст. С напредване на годините разбрах, че това е моята страст и реших да приема предизвикателството. В началото трудно съчетавах курсове и училище, но в по - късен етап осъзнах, че те се допълват взаимно!

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Чувствах се уверена, защото бях посрещната топло в Академията и знаех, че съм на точното място и в точното време. Още отначало харесах преподавателите, защото говореха на интелигентен, но и достъпен език.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Горещо препоръчвам на всички, които искат да се развиват в IT сектора. Технологиите са нашето бъдеще — колкото повече се внедрим в тях, толкова по — лесно ще ни бъде занапред. P.S.: Да не се двуомят!

За какво мечтаеш в професионално направление?

„Истинските програмисти знаят, че никога не могат да овладеят професията си до краен предел, тъй като тя се променя постоянно. Те живеят с твърдото убеждение, че цял живот трябва да се усъвършенстват и това им харесва и им носи удовлетворение.” Моята мечта е като на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече!” – като натрупам количество да реализирам качество.

More students

Розалия Кънева

Student of Advance Academy

Елена Тенева

Student of Advance Academy

Дарина Марулева

Student of Advance Academy

Зорница Боерикова

Student of Advance Academy