Скоро предстои

Какво искате да учите?

Successful stories

Последно от блога

5 Предимства на индивидуалните уроци по програмиране за деца от 1 до 12 клас

5 Причини да учите Дигитален Маркетинг

Дигиталният маркетинг не се различава толкова от традиционния маркетинг – имате продукт или услуга, която искате да продадете и търсите начини да привлечете клиенти, с които да взаимодействате и в крайна сметка да направите продажба.

Advance Academy Bootcamp - Практически опит в реална работна среда

През Октомври 2021г. за първи път в България, Advance Academy ще стартира изцяло нова програма, разработена по западен модел – ADVANCE ACADEMY BOOTCAMP.

Licensed education center

License for professional education

Сертификат за преминат курс в Advance Academy

License for professional education

Лицензиран Учебен Център №2017121366

License for professional education

Удостоверение за професионално обучение по част от Професия

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение, за всички специалности независимо от нивото и продължителността. Удостоверението, издадено от МОН е с EuroPass приложение, признато в Европейския съюз.

Our teachers

Това са хората, които променят играта всеки ден. Нашите вдъхновители, лектори, мечтатели. Хора, които работят по приложения, системи и маркетингови програми на световни брандове. Специалисти, които обожават работата си и предават знанията си с голямо желание. Не просто презентатори, далеч от академичните претенции, те са истински будители на новите технологии, бунтари, които рушат традиционните навици и изграждат нови концепции, решават проблеми и създават системи, приложения, кампании, уеб страници, с които правят дните ни по-свободни. Събрани от различни фирми, градове, работещи с различни технологии, езици, понякога конкуренти, друг път съюзници, това са хората които повече от 4 години изграждат основите на Advance Academy.

Learn more

Your opinion