В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Курсист Цветина Ангелова

Цветина Ангелова

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за ADVANCE ACADEMY от реклама по радиото и после няколко пъти срещнах реклами във Фейсбук.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Първото ми впечатление беше отношението на хората - при записването ми там, въпреки че беше след края на работния ден, ни обърнаха внимание и с усмивка ни помогнаха. Не можех и да не забележа материалната база и чувството да си в залата.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Избрах този курс, защото беше подходящ за ученици и ми предлагаше съвкупност от нови неща, с които исках отдавна да се занимавам. Винаги съм знаела по един или друг начин, че ще бъда част от ИТ сектора, защото това е в основата на всичко. Но академията определено ми даде този тласък, от който се нуждаех, за да навляза сериозно в ИТ сектора.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Влязох в залата по-скоро нервна и уплашена, но още след първия ден разбрах, че това е едно интересно и вълнуващо преживяване. Преподавателите успяха да изградят една приятелска и забавна среда, в която аз и останалите курсисти се сближихме. Очаквах с нетърпение всеки следващ път и бързо забравих за първоначалното притеснение.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

При мен чистото любопитство към курса се превърна в солидна основа за бъдеще точно в тази насока, която курсът ми предложи. Така че бих казала да опитат и да го приемат като ново предизвикателство, което ще им помогне и занапред.

За какво мечтаеш в професионално направление?

Мечтая да бъда най-добрата в това, което правя, и да го правя с желание.