За нас

В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са открили успешно своята реализация и са започнали работа.

Курсисти споделиха своите впечатления от Advance Academy

Frond end Fundamentals курсист мнение

Калина Иванова

Курс Front End Fundamentals

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за академията от статия в интернет пространството.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Хареса ми обстановката и материалната база. Хората бяха положително настроени и отговаряха изчерпателно на зададените въпроси.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Мой приятел ми сподели, че ще се записва на курса Front-End Fundamentals в академията. Аз имах базови познания в тази област и реших също да се запиша за курса. Висшето ми образование е в IT областта, но благодарение на курса разбрах с какво точно искам да се занимавам в бъдеще.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Бях доволна от курса. Преподавателят ни обясняваше всичко подробно, показваше ни примери, даваше ни практически задачи, за да се упражняваме и ни помагаше ако имаме затруднения.

Как реагира, когато разбра, че си избран за платен стаж от FlexBricks?

В началото не можах да повярвам, но след това много се зарадвах, когато разбрах, че ще мога да започна да се развивам професионално.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Препоръчвам на всички, които имат желание да се развиват в IT областта, да се запишат в някои от курсовете на академията. Възрастта няма значение - има курсове, предназначени както за деца, така и за възрастни. Не са задължителни предварителни умения, важно е желанието за реализация. Advance academy е едно добро начало, където се поставят основите на професионалната кариера.

За какво мечтаеш в професионално направление?

Мечтая да сбъдна поставените си цели в професионално направление. Работя с желание и интерес и знам, че ще успея. Вярвам, че един ден ще бъда Senior Web Developer и ще продължа да се развивам в IT областта.

Още курсисти

Елица Казакова

Курсист на Advance Academy

Цветина Ангелова

Курсист на Advance Academy

Ванина Йорданова

Курсист на Advance Academy

Леа Петрова

Курсист на Advance Academy