About Us

On this page you can get more information about our students, who have successfully realized and started professional work.

Students share their impressions from Advance Academy

Frond end Fundamentals курсист мнение

Калина Иванова

Курс Front End Fundamentals

Как разбра за ADVANCE ACADEMY?

Разбрах за академията от статия в интернет пространството.

Какви бяха първите ти впечатления за Академията?

Хареса ми обстановката и материалната база. Хората бяха положително настроени и отговаряха изчерпателно на зададените въпроси.

Защо избра точно този курс? Мечтал/мечтала ли си да станеш част от ИТ сектора?

Мой приятел ми сподели, че ще се записва на курса Front-End Fundamentals в академията. Аз имах базови познания в тази област и реших също да се запиша за курса. Висшето ми образование е в IT областта, но благодарение на курса разбрах с какво точно искам да се занимавам в бъдеще.

Какво беше впечатлението ти за първите часове и как се чувстваше?

Бях доволна от курса. Преподавателят ни обясняваше всичко подробно, показваше ни примери, даваше ни практически задачи, за да се упражняваме и ни помагаше ако имаме затруднения.

Как реагира, когато разбра, че си избран за платен стаж от FlexBricks?

В началото не можах да повярвам, но след това много се зарадвах, когато разбрах, че ще мога да започна да се развивам професионално.

Какво би казал/казала на всички хора, които все още се двоумят дали да запишат курс в ADVANCE ACADEMY?

Препоръчвам на всички, които имат желание да се развиват в IT областта, да се запишат в някои от курсовете на академията. Възрастта няма значение - има курсове, предназначени както за деца, така и за възрастни. Не са задължителни предварителни умения, важно е желанието за реализация. Advance academy е едно добро начало, където се поставят основите на професионалната кариера.

За какво мечтаеш в професионално направление?

Мечтая да сбъдна поставените си цели в професионално направление. Работя с желание и интерес и знам, че ще успея. Вярвам, че един ден ще бъда Senior Web Developer и ще продължа да се развивам в IT областта.

More students

Христина Йовчева

Student of Advance Academy

Димитър Иванов

Student of Advance Academy

Силвена Христова

Student of Advance Academy

Иван Волков

Student of Advance Academy